Veronai magyar tragédia VÉGIG hazudtak a közvéleménynek! Erről mindenkinek tudnia kell!

Ezt bizonyítani is tudják a tragédia áldozatainak hozzátartozói. Többszörös hazugság kísérte végig az egész ügyet! Elhallgatott információk, bujtatott bűnösök!

A veronai buszbaleset talán a magyarság egyik legnagyobb tragédia a modern érában.

Rengeteg magyar fiatal vált áldozatává az emberi gyarlóságnak, a spórolásnak és az önös anyagi érdeknek, és természetes a figyelmetlenségnek…

Erről minden magyarnak tudnia kéne, mert folyamatosan kerülnek napvilágra újabb és újabb információk a tragédiáról.

Az egész nem más, mint egy anyagi haszonszerzés miatt bekövetkezett borzalom!

Többszörös hazugságon kapták a veronai buszbalesetben kigyulladt busz üzemeltetőjét, aki eddig váltig azt állította, nem volt kiegészítő üzemanyagtartály azon a buszon, amelynek balesetében 17 ember vesztette életét.

Fényképes bizonyíték támasztja alá, hogy mégis volt illegálisan beépített, pót-üzemanyagtartály a Verona közelében balesetet szenvedett magyar buszon, amelybe 5 pluszülést is beszerelt a buszt üzemeltető vállalkozás.

Érdekesség, hogy a cég egyben vizsgaközpont is, így könnyen átment a busz a műszaki vizsgán az előírásoknak nem megfelelő, életveszélyes átalakítások ellenére.

A jegyzőkönyv nemcsak a törvénytelenül beépített üzemanyagtartályra hívja fel a figyelmet, hanem arra is, hogy az eredetileg 53 férőhelyesre tervezett buszban a társaság további öt ülést helyezett el, szintén illegálisan.

A veronai buszbalesetben elhunytak hozzátartozói szerint felháborító és visszataszító, hogy egy haszonszerzés érdekében elkövetett csalás miatt kellett 17 embernek meghalnia.

Véleményük szerint minden olyan szerelő, sofőr is bűnös, akinek tudomása volt az üzemanyagtartályok átalakításáról, és erről hallgatott.

Az áldozatok családtagjai értetlenül állnak az előtt is, hogy nemcsak az üzemeltető cég, hanem az állami szervek – a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba beolvadt – Közlekedési Hatóság, illetve a Nemzeti Nyomozó Iroda sem válaszol kérdéseikre, és látszólag nem is foglalkozik az üggyel.

A Pizolit Személyszállító Kft. üzemeltetésében álló busz 2017 januárjában szenvedett balesetet az olasz Verona közelében futó autópályán, a baleset 17 halálos áldozatot követelt.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.