Valamilyen szinten tényleg létezik az a bizonyos Soros-terv? Ne gondoljuk, hogy ő a nagy hal a vízben…

A nyílt társadalmak politikai és anyagi támogatása zajlik Európa teljes demográfiai átalakítása érdekében…

A Soros terv tényleg létezik? Vagy az egész csak egy kitaláció?

Mielőtt bárki is bármit gondolna, a válasz: mindkét oldalnak egy kicsit igaza van. Létezik ugyanis valóban egy terv, ami Európa ellen zajlik.

De ebbe Soros csak egy egyszerű “gyalog”, amit ha kell be fognak áldozni a “nagyok”…

Soros György már régóta látta a menekült hullámot előre, de nem ő generálta. Nehogy azt gondoljuk, hogy ő maga egy isten, aki mindenek felett áll.

Sokkal valószínűbb, hogy Soros maga is egy báb, egy olyan “baba”, amit a színfalak mögött, fölött álló bábmesterek rángatnak…

Pénzemberek kezében van a világ, és gyakorlatilag teljes Európa is. Jelenleg pedig a kontinens demográfiai átalakítása zajlik.

Egy olyan előre kitervelt népességcsere, amit nem pont így akartak végrehajtani, de a Közel-Keleten az USA által generált káosz elindította menekülthullám kapóra jött, és beteljesítette a mestertervet.

Európa lakosságának ugyanis szüksége van a vérfrissítésre, azt maga Kalergi gróf – akinek a nevéhez fűződik mag a betelepítési terv – vallotta.

Azon érdemes elgondolkozni, hogy miért áll minden bevándorláspárti civil szervezet mögött az Open Society Foundation mint szponzor.

Véletlen lenne?

Nem hinnénk.

Soros arra IS – és itt az is-en nagyon fontos a hangsúly – használja vagyonát, hogy a társadalomban olyan változásokat indítson be, amelyek neki tetszenek, figyelmen kívül hagyva azt, hogy az emberek mit akarnak.

Ez pedig akárhogy nézzük, nem teljesen etikus.

Soros nem a Sátán megtestesülése, de szentnek sem lehet őt nevezni.

Ő csak kishal a vízben, és ebben a vízben sokkal nagyobb ragadozók úszkálnak. Olyanok, akik nem fedik fel a kilétüket, akik mindig a sötétben mozognak, és akiknek csak az árnyékát látni.

Akik maroknyi csoportként döntenek a nemzetek és egy egész kontinens sorsa felől, és akik szemében az emberek nem jelentenek mást, csak számokat egy kivetítőn…

Ez a világhatalmi elit pedig magasról tesz rá, ki is az a Soros…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.