Ujgur-magyar ősörökség tőlünk több ezer kilométerre! Tagadhatatlan bizonyítékok egy több ezer éves magyar törzsre!

Léteznek tőlünk messze lévő, egykor magyar őseinkkel szoros kapcsolatot, sőt, rokonságot ápoló népek szerte a világban.

Ez ma már nem kérdés, ahogyan az sem kérdés, hogy a mainstream régészet és annak képviselői mind a mai napit próbálják elmaszatolni ezeknek a történelmi magyar ősközösségeknek a létét.

Azonban a világ globalizációjával lecsökkentek a távolságok, teret nyitott az alternatív nyilvánosság az igazságnak.

Így ma egyre több információnk van a magyarábokról, az arab magyar törzsekről, vagy a Layousokról, akiknek még egy szavuk is van az ott található kiszáradt mederre:

Balatonnak hívják.

Az meg már csak hab a tortán, hogy Mi’elya gyermekei közül majdnem harmincan tanulnak Magyarországon, magyar egyetemeken…

Kína egy félreesőnek mondható hegyvidékes régiójában pedig a fehér hunok leszármazottai, az ősi ujgurok próbálják fenntartani a magyarsághoz kísértetiesen hasonlító kultúrájukat.

Az ujgurok mindig is magyarnak vallották magukat, egyfajta testvérnépként tekintenek ránk.

Az ő területeiken találtak rá olyan ősi sírokra, melyekben a talált temetkezési szokások,a  ruhaviselet és a kegytárgyak mind szoros párhuzamot mutattak az ősi magyar sírokkal.

Ez egy közel 4000 éves törzs hátrahagyott nyoma volt, egy temetkezési hely, melyről állítólag az MTA elődje is tudott akkoriban.

Azonban nem tettek semmit, a feltartásokat bár elvégezték, soha nem tették közzé az eredményeket, erre pedig egyesek szerint jó okuk volt.

Mégpedig az, hogy ezek a törzsek és a testek, amiket találtak, annak genetikai vizsgálatai később bebizonyíthatták volna a nyilvánvalót.

Hogy az őseink jelen voltak a térségben, és a Honfoglalás, valamint az azt megelőző magyarság útvonala nem éppen úgy történt, ahogyan azt eddig el akarták velünk hitetni…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.