Újabb borzalmas részletek derültek ki a társát megverő tinilányról! Lincshangulat van a faluban, ahol történt!

Nem csak lánytársát bántalmazta, hajléktalanra is rátámadt… Hogy tehet valaki ilyet?! Az ilyen ember későbbi még veszélyesebb lesz, be kellene zárni, és nem lenne szabad visszaengedni a társadalomba!

Szinte csak idő kérdése, hogy egy ilyen ember mikor követ el valami sokkal durvábbat.

A részünkről eltekintenénk attól, hogy népítéletet mondjunk, de a szakemberek tapasztalata az, hogy az ilyen súlyos pszichés és dühkezelési gondokkal küzdő fiatal személyek a későbbi életük során akár súlyos gyilkosságokat is elkövethetnek…

A legjobb lenne még most bezárni…

De ez csak a mi véleményünk!

Mint ismeretes, egy tinilány másik társával egy ártatlan lányt vert meg, melyről videót is csinált. A videó véres és brutális, ezért nem mutatjuk. Az RTL híradó is beszámolt az esetről.

Még a cipőjüket is megcsókoltatták vele, és úgy ütötték, rúgták, hogy a lány orrából ömleni kezdett a vér, de ennek ellenére sem hagyták abba verést.

A Blikk most újabb felvételt szerzett meg:

Ezen az látszik, ahogy a tini egy férfit, feltehetően egy hajléktalant ütlegel. Amikor áldozata a földre zuhan, a lány többször fejbe rúgja. A kamerát tartó fiú hiába figyelmezteti, hogy a férfi elájult.

– Kit érdekel? Hadd ájuljon! – mondja a felvétel tanúsága szerint a lány.

A Hajdú-Bihar megyei település mostanra egy lőporos hordóra hasonlít: a helyiek szerint lincshangulat uralkodik.

A történtek után az egyik verekedő háza elé festékkel „kutya, vau-vau” feliratot festettek fel. A másik fiatal videóüzenetben kért bocsánatot a véresre vert kamasztól.

– Én vagyok az egyik elkövető, aki bántalmazta azt a lányt. Aznap este ittasak voltunk a társammal. Nagyon sajnálom, amit tettem, de nem én voltam az, aki úgy megverte, nem én tapostam az arcába. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőle. Vállalom a következményeket

– mondja a videón a lány.

Hogy mi lesz a büntetése?

Még nem tudni…

Nem valószínű, hogy túl sok időre hűvösre, kerülne, sőt… ennek ellenére mindenkinek az lenen a legjobb.

Aki ennyi idősen ilyet képes elkövetni, az jelentős veszélyt jelent a társadalomra!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.