Tudtak a nagyhatalmú Epstein pedofil ügyeiről, mégis hallgattak: az angol királyi család felől érkezett a nyomás

Kiszivárgott egy felvétel, amin az ABC amerikai tévécsatorna bemondója arról beszél, hogy a szerkesztői nem engedték neki, hogy Jeffrey Epstein pedofil ügyeit feltárja.

Állítása szerint az egyik áldozat beszél is neki, de a felvétel elkészülése után András hercegnek, II. Erzsébet gyerekének a nyomására el kellett engednie a sztorit

– írja a BBC.

„A Palota megtudta, és milliónyi különböző módon megfenyegetett minket” – állította Amy Robach, az ABC bemondója az előkerült felvételen.

felvétellel a Project Veritas nevű civil szervezet állt elő, aminek a saját állítása szerint az a célja, hogy a főáramú média liberális elfogultságát leleplezze.

Epsteinnek kiváló kapcsolatai voltak befolyásos liberális politikusokkal, például Bill Clinton demokrata elnökkel, de ez nem csak erre az oldalra volt igaz, Donald Trumppal is nagyon jó, baráti kapcsolatot ápolt.

Jeffrey Epstein milliárdos befektető 35 nappal a letartóztatása után halt meg a New York-i cellájában.

Bár azt állítják, hogy önkezével vetett véget életének, sokak szerint meggyilkolták, hogy ne boruljon vele együtt a teljes világelit.

Mint korábban írtunk róla, ugyanis Epstein rengeteg nagyhatalmú vezetővel, híres emberrel és politikussal is kapcsolatban állt.

Epsteinről kiderült, hogy egy komplett hálózatban futtatta a fiatal gyerekeket, akiket a megrendelő gazdag milliárdosok “kölcsönözhettek” néhány órára, vagy napokra, és kérhettek tőlük “exkluzív szolgáltatásokat”…

Állítólag a világ felső tízezrét alkotó elit is gyakran igénybe vette a bizarr szolgáltatásokat és a gyerekeket…

Talán így utólag nem is lehet véletlen, hogy “önkezével vetett véget” életének, vagyis egyszerűen csak elhallgattatták.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.