Trianon valójában egy vérdiktátum volt: szabadkőműves manőver egy ország térdre kényszerítésére!

Az ország területének 71.5%–át szabdalta le egy nemzetek felett álló, háttérből irányító bankár-kaszt…

Trianon vérbírói már a legelején, sokkal korábban a Trianont megelőző események előtt eldöntötték, hogy hazánknak pusztulnia kell.

Egy teljes nemzetet akartak megsemmisíteni.

Az eredeti terv hazánk 90%-ának elvétele volt, a maradék Kis Magyarországot pedig gazdasági és politikai fennhatóság alá terelték volna többségi felhatalmazással.

Látható tehát, hogy egy jóval brutálisabb, látványosabb példát akartak statuálni velünk, körbehordozni a szétszabdalt nemzetet a világban: így jár, aki a bankárkaszt terveinek megvalósulását akadályozza.

Így jár az a nemzet, mely útjukba áll.

Mert Trianon valójában így is elvette a több mint 70%-át az eredeti hazánknak, de kevesen tudják, hogy ezért a kompromisszumért is rengeteget harcoltunk.

ha akkor nincs egy kis szerencséje és talpraesettsége a magyar politikai vezetésnek, ma egy még kisebb országban élnénk.

Trianon kifejezett érdeke volt az Európát addigra leuraló szabadkőműves közösségeknek, de a nemzetünk nyugati ellenségeinek is.

Egyrészt elvágták a hazát az ősi gyökereinek kutatásától, összezavarták nemzeti és történelemtudatát, másrészt “békés” úton okoztak hatalmas vérveszteséget az egykori Nagy Magyarországnak.

Közel 100 év után sem hevertük ki…

Ezt az ellenségeink nagyon jól tudták.

Először vedd el egy nemzet múltját, majd az a nemzet gyökértelen válik. És mint a gyökértelen fa, pusztulásnak fog indulni.

Sokan nem tudják, de mindezekre azért volt szükség, mert a nyugat tisztában volt azzal, hogy a Kárpát-medence ősi népe elképesztő jövőnek nézhetett volna elébe.

Ha nincs Trianon, sokak véleménye szerint ma az egyik legerősebb, egyben legősibb nemzete lennénk Európának.

Ez pedig évszázados trendeket, hatalmi világrendeket zavart volna össze…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.