Tervezett nemzetirtás? Elvehetik a gyereket a szülőktől, ha megtagadják a kötelező védőoltásokat!

A mai napig heves viták vannak róla, hogy az oltások ártanak, vagy használnak… bizonyos esetekben felmerült már a gyanú, hogy autizmust és egyéb súloys betegségeket idézett elő.

Kötelező lesz kétes vakcinákkal tömni a gyerekeinket?

Kinek jó ez a gyógyszeriparon kívül?

Mennyire jó irány az, ha gyógyszeripari nyomásra a szülők jogát és döntését bírálhatja felül az állam?

Egyes vakcinák körül heves viták vannak ma is, főleg Amerikában, de már Magyarországon is.

Az ok nem véletlen: az oltásokról ma már több szakember azt állítja, hogy nem mindegyik biztonságos: sőt, a sokszor abortált emberi magzatokat, vagy legyengített vírusokat is tartalmazó oltások sok esetben kapcsolatba hozhatók voltak bizonyos megbetegedésekkel.

Egyes statisztikák pedig kihozták azt, hogy az autizmus, az allergia és a krónikus gyulladásos betegségek kiemelkedően magasak a beoltott gyermekek körében, a beoltatlanokhoz képest.

Ennek ellenére igen kényes témáról van szó, mert az oltás pártiak véleménye az, hogy közegészségügyi kockázatot jelentenek azok, akik nem oltatják be a gyermeküket.

Ugyanakkor mások véleménye az, hogy a szülő döntse el, milyen kockázatot vállal, különösen akkor, ha több olyan esetről is tud a világ, amikor vakcina beoltás után lett valaki mentálisan leépült, vagy autista….

Most egy sokakat felkavaró hazai döntés született, ami nagy port kavarta témában.

Azután született meg az Alkotmánybíróság döntése, hogy egy oltásellenes pár gyermekét kiemelték a családból, mert a szülők nem voltak hajlandóak beadatni a vakcinát gyermeküknek.

A pár azzal érvelt, hogy az oltatlanság nem veszélyezteti közvetlenül a gyerek életét és testi fejlődését sem. Az Alkotmánybíróság viszont nem találta megalapozottnak az indítványt.

Míg azok, akik hisznek a konteókban, és a színfalak mögött zajló folyamatoknak, azt állítják, hogy egy tervezett nemzetirtás zajlik, aminek így akartak törvényi alapon “megágyazni”, addig a másik tábor helyesli a döntést.

De mindkét oldaltól elvonatkoztatva:

Sokan arra hívják fel a figyelmet, hogy ennek szülői felelősségnek, jognak kellene lennie és maradnia.

Mások, így a törvény, a bírák, vagy a mögöttük vélhetően álló vakcinagyártó vállalatok nem mondhatják meg, hogy kötelező jelleggel be kell oltanod a gyermeked, különben szankciókkal nézhetsz szembe.

Ez ugyanis azt hozhatja magával, hogy például ha 10 év múlva kiderül, hogy súlyosan egészségkárosító anyagok voltak ezekben az oltásokban, az már késő bánat lesz…

És mint a történelem bebizonyította, számtalan esetben évtizedek elteltével derült fény egyes halálosnak bizonyuló gyógyszeripari “turpisságokra”…

Emiatt pedig komplett generációk fizettek az életükkel, egészségükkel, lásd a Contergan botrányát, amikor is végtag nélküli gyerekek ezrei születtek, mire nagy nehezen beismerték, hogy a gyógyszer okozza, és kivonták a forgalomból.

Ez a végtagok nélküli gyermekek szüleinek nem volt vigasz…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.