Senkik futtatása zajlik valóságshowkban, miközben a magyar családok harmada éhezik! Igazi képmutatás!

Hogy van pofájuk villában magukkal “dobálózó” bohócokat mutogatni, miközben az országnak nem a “hőseink” helikopterezése a legnagyobb gondja, ami foglalkoztatja őket?!

Elindult a következő valóvilág. zajlik az élet a villában.

Miközben magyar emberek jelentős része nyomorog, komplett társadalmi rétegek állnak a szakadék szélén, a média ügyel arra, hogy még be is mutasson nekik.

Ha bekapcsolják a  tévét, kilúgozott agyú senkik, és mesterk*rvák “veretik” magukat, jacuzziban pancsolva, 100 ezres fotelokban vergődve..

Ezt a görbe tükröt teszik az emberek arcába, és feltehetően jót röhögnek: nesze neked paraszt magyar, te úgy is csóró vagy, mi a tévében pedig ezt megtehetjük!

Aljas és hibás ez a médiaszemlélet.

Nem nézik az embereket semmibe.

Mintha csak egy felbonthatatlan konzervet adnának egy etióp kisgyereknek, konzervnyitó nélkül, és röhögcsélve néznék végig, ahogy belepusztul,míg kinyitja…

Egyik hülyébb villalakó a másik után érkezik. Egyik bugyutábbnál bugyutább kvízshow lohol a másik nyomában… ezekben a műsorokban az a nagyobb sztár, amelyik megpróbál minél felvágósabb, minél nagyobb sültbarom lenni a többinél, miközben a média pénzzel tömködi a zsebüket.

Aztán azért egy-két valóvilág, győzike meg luxusfeleségek között azért eljátsszák azt, hogy érdekli őket a társadalom, behívnak egy-egy szegény gyereket, családot, kamerák előtt, látványosan a kezükbe nyomnak egy ötöst, majd visszatakarítják a nyomortelepre, ahonnan kimosdatták arra az 5 perc hírnévre…

EZ a magyar média.

Ez a nemzetközi trend is…

SZÉGYELLJÉK magukat, akik ebben bármilyen módon is részt vesznek!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.