Nyíltan beismerte a világszervezet: rákkeltők a felvágottak, a virsli és a párizsik!

A cégeket szolgálni kell, a társadalmat meg hülyíteni!

Tényleg szándékosan mérgezhetnek minket? Elképesztő dolgok derültek ki, és kerültek napvilágra az elmúlt hónapokban.

Az Egészségügyi Világszervezet – WHO – is kimondta, hogy a vörös húsok, egész pontosan a feldolgozott vörös húsok egy jó része tartalmazhat erősen rákkeltő, azaz karcinogén anyagokat.

Ezeknek pedig a gyakori fogyasztása ténylegesen rákot okozhat.

A feldolgozott hústermékek (szalámi, szalonna, sonka) a rákkeltő anyagok legelső kategóriájába sorolandók, egy csoportba a dohánnyal és az alkohollal.

Ennél valamivel kevésbé veszélyes a vörös hús a jelentés szerint, azt a második kategóriába sorolták.

Ebben az esetben a hasnyálmirigy- és prosztatarák esélye nagyobb.

A jelentés készítői szerint olyan nagy létszámú csoport adatait vizsgálták meg, ami alapján már kevés a hiba, vagy véletlen egybeesés valószínűsége.

A nagy kérdés az, hogy ezt mióta tudhatják, ugyanis többszörösen felmerült a gyanú, hogy a nagy élelmiszeripari cégek ezt régóta tudták.

Már a kétezres évek eleje óta voltak fiók mélyére süllyesztett kutatási eredmények, melyek aggasztó kapcsolatot mutattak a rákos megbetegedések és a húsfeldolgozás között.

Azonban az ipari, különösen a húsipar akkor tájt kapcsolt nagyobb fokozatra.

A különféle vegyszeres, és tartósítószeres eljárásokat, magát a feldolgozást pedig bár kockázatként jelölték meg, úgy tekintettek rá, mint “szükséges rossz”, járulékos “mérgezés.

Maga Papp Lajos, az ország Széchenyi-díjas szívsebésze is elmondta korábban, hogy a világ nagy élelmiszerellátó rendszerei mára mind letértek a helyes útról.

Tömegtermelés zajlik hatalmas gyárakban, szintetikus hozzávalókkal, és a hús már nem is klasszikus értelemben vett hús.

Ezért pedig nem csoda, hogy a ragasztott felvágottak, rákkeltő párizsik és hozzájuk hasonlók tömegével termelik ki a rákot a modern társadalomból.

A háztáji vörös húsok fogyasztása nem jelent egészségügyi kockázatot – állítják a szakértők.

Ugyanakkor a feldolgozott húsok valóságos időzített bombák a szervezet számára.

Erről azonban évekig nem fogunk még komolyabban hallani. A cégek, nagyvállalatok kiszolgálása a cél, a társadalmat pedig hülyének kell nézni.

Aztán ha elég gyomrot megtöltöttek ezekkel a mérgekkel, majd széttárják kezeiket, hogy semmit sem tudtak az elmúlt 2-3 évtized eltusolt ügyeiről…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.