Nőnek öltözött ismeretlen férfi zaklatja a járókelő lányokat Budapesten! Lányok, erről tudnotok kell!

“A Határ úton láttam, hogy előttem egy nő megy csillámos szandálban. Amikor beértem a buszmegállónál, akkor döbbentem rá, hogy nem is nő, hanem egy férfi, női ruhában! Akkor még nem gondoltam semmi rosszra, el akartam menni mellette, de nem engedte…”

Riasztó esetről hallani a fővárosban, egész pontosan a Wekerle-telep környékéről…

Egy ismeretlen, középkorú férfi járja az utcákat, női ruhákba van öltözve, és lányokat szólít le – írja a ripost és több szemtanú is.

Egy csinos lányt a központban lévő játszótérnél zaklatott hétvégén késő este, de látták már a helyi iskola környékén is.

Senki sem tudja, hogy mennyi lehet veszélyes, de nyilvánvaló, hogy bizarr hajlamai lehetnek.

És mint tudjuk, az ilyen emberektől érdemes tartózkodni , különösen azért is, mert kiszámíthatatlanul viselkedik.

Több más szemtanútól is érkezett még beszámoló.

M. Brigitta ezt mondta:

„A Határ úton láttam, hogy előttem egy nő megy csillámos szandálban. Amikor beértem a buszmegállónál, akkor döbbentem rá, hogy nem is nő, hanem egy férfi, női ruhában! Akkor még nem gondoltam semmi rosszra, el akartam menni mellette, de nem engedte.”

“Elállta az utam, alaposan megnézett magának és megszólított. Közölte, hogy ő női ruhában érzi kívánatosnak, magát, és gerjed rám. Középkorúnak tűnt, rövid sötét haja volt, egyberuhát viselt. Rászóltam, hogy hagyjon békét, hiába, követni kezdett. Nem vagyok egy félős lány, de berezeltem. Szerencsémre jött egy kutyasétáltató, amikor a fura alak meglátta őt, végre leszakadt rólam.”

– folytatta.

Úgy tudni, hogy azóta a helyi polgárőrség azóta gyakrabban járőrözik.

Nagy Éva, a Dél-Pesti Autóvadász és Polgárőr Egyesület elnöke azt nyilatkozta, hogy fokozottan figyelnek most a fiatal és magányosan az utcán sétáló hölgyekre.

Ha nem is történik fizikai bántalmazás, vagy erőszak, egy jogász szerint érdemes bejelenteni az esetet, hogy a hatóságok résen legyenek és megelőzhessék az esetleges bajt, tragédiát.

Mi is felhívjuk a figyelmet: lányok!

Ha az említett környéken sétáltok, ezt ne tegyétek sötétedés után, és mindig járjatok társaságban!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.