Nemzetünk kipusztítása zajlik a Kárpát-medencéből: a magyarok egy gazdasági gyarmat részei?

EZ zajlik a fejünk felett, erről minden magyarnak tudnia kéne! Ha az emberek tudnák, az egész országban forradalmon törne ki a Nyugat gyarmattartó erőivel szemben!

Már rég itt vannak, elvették a nemzeti vagyont, a lakosság előjogait, a hagyományunkat és már az otthonainkat is átjátszották a bankokon keresztül!

Hazánk már régóta támadás alatt van.

Nem Trianon óta, mert azt sokkal korábban “tervezték meg” szabadkőműves asztaloknál.

Bizonyos értelemben már Mohács is egy jelzés volt a nemezt számára, és egy előjel arra vonatkozóan, hogy bizonyos erők nem akarják, hogy a nemeztünk öntudatára ébredjen.

Különösképpen így volt ez a Trianoni tragédiát megelőző időszakban.

A nyugatú “úrfik” rettegtek attól, hogy a magyarság “haza talál” a történelmi útvesztőkben, ezért össze kellett zavarni a népünk eredetét különféle finnugorista elméletekkel és zagyvaságokkal.

Ami ezután és Trianont követően érkezett, az maga volt a gyarmatosítás… gazdasági értelemben.

Az úgynevezett rendszerváltás során nyugati mintára telepítettek ide olyan kívülről mozgatott erőket, melyek ráhatottak az ország belső működésére.

Mi magunk is egy bábállammá váltunk, miközben mindenki benyalta a rendszerváltás utáni szabad Magyarországról szóló maszlagot…

Gyakorlatilag ez az egész egy ősi nemzet kitelepítése a saját országából.

Emberek!

Észre kell vennünk hogy ez az egész a szemünk előtt zajlik! A talpunk alól építik le az országot, a fejünk felől veszik el a fedelet!

A nyugati világ kisemmizett szolgái leszünk, ha nem változtatunk, ha nem lépünk fel az éhbérért dolgoztató multik ellen, ha nem lépünk rá az országunkból mérhetetlen vagyonokat kimenekítő cégvezető oligarchák nyakára.

Előbb vagy utóbb, de el fog fogyni végleg a nemzeti tőke, és akkor lesz igazán rossz helyzetben az ország.

Ezt pedig még idő előtt meg kell akadályoznunk!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.