Multivállalatokkal semmisítik meg a nemzet még megmaradt önállóságát? EZ zajlik a háttérben, sokan nincsenek tisztában vele!

Külföldi nagytőkések vásárolják fel szisztematikusan Magyarországot? Már a legtöbb nagy magyar cég mögött is külföldi érdekeltségek és vezetők állnak! Az egész az orrunk előtt zajlik!

A multik a rendszerváltás utáni szabados Magyarország területén kezdtek el terjedni.

Eleinte nagyon nehezen tudták megmételyezni a magyar társadalmat, a gazdaságot, de idővel gyakorlatilag lyukat vágtak maguknak a nemzet vérkeringésébe.

Ennek pedig borzalmas következményei lettek!

A EU-hoz való csatlakozásunkkal feladtuk a hazánkat azzal, hogy megnyitottuk piacainkat az EU felé.

Az EU pedig mindig is gyarmatot látott bennünk, amit majd jól eláraszthat a külföldi multikkal, melyeken át kimenekíti a tőkét Magyarországról.

Vegyük végre észre, hogy ez jelenleg is zajlik!

Idejönnek, lógnak az állami “csecsen”, és különféle kormányzati támogatásokat felmarkolva kizsigerelik a munkavállalókat, akiket a nyugat-európai bérekhez képest átlagon alul fizetnek.

Mi ez, ha nem modernkori rabszolgatartás?

Különféle pénzcsatornákon keresztül elérik, hogy az itt megtermelt profitjukat kivigyék az anyaországok felé.

Jelentősebb veszteségek nélkül, ugyanis idehaza már eleve a szemetet adják el.

Órási szélhámosok rabolják a nemzeti tőkét, az ország vagyonát, miközben a gazdaságot tönkretették, és módszeresen kigyomlálták a kis magyar vállalkozásokat a “piacról”…

Mivel ma a multik összeszerelő üzemévé vált az ország jelentős része, egy modernkori rabszolgatartó hatalom gyarmatává váltunk.

Csak ez így direktben, nyíltan nincs kimondva… MÉG.

Az emberek szeme azonban idővel felnyílik majd, de akkor már túl késő lesz.

Bizonyos értelemben már most is túl késő, mert nem magunknak keressük a pénzt, hanem a nagy multik mögött álló iparmágnásoknak, oligarcháknak és pénzembereknek.

A fizetésünk pedig nem fizetés, csak egy “kölcsön”, ami így vagy úgy, de úgyis visszakerül hozzájuk… aztán bottal üthetjük a nyomát!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.