Mexikó szintű a közbiztonság Európa nagyvárosaiban?! Olyan statisztika látott napvilágot, amit minden európainak látnia kellene!

Németországban már elkezdtek vidékre menekülni az emberek a nagyvárosokból? Ezt nem fogja leadni a fősodratú média, mentsétek, és terjesszétek!

Ezt így kerek perec nem írhatjuk le, mert zajlik már a folyamatos elhallgattatás, de körbeírni még csak-csak körbe lehet.

Arról van szó, hogy a friss statisztikák azt mutatják, hogy Mexikót, Bolíviát vagy épp Indonéziát idézik azok az adatok, amiket nemrég közzétettek.

A nők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények NAGYOBB számban történtek meg Svédországban, mint a fent említett helyeken.

Ez pedig nem csak elgondolkodtató, de talán mindenkiben megkongatja azokat a bizonyos vészharangokat…

Egy most készült felmérés szerint folyamatosan romlik Svédország közbiztonsága, aminek egyértelmű oka a Közel-Keletről érkező menekülthullám.

Ezt a mainstream média aligha ismeri el, sőt.

Mindenkit elhallgattatnak, aki ezt meg meri említeni, vagy megkérdőjelezi.

Az adatok tényleg megrázóak, erről minden európai állampolgárnak tudnia kell!

Svédországban a legmagasabb a bűnözési ráta egész Európában, de a világot tekintve is csak a Dél-afrikai Köztársaság, Mali és Szenegál előzi meg.

A helyzetet nehezíti, hogy bevándorló csoportok no-gó zónákat, gyakorlatilag államot hoztak létre az államban, ahol a törvényeket senki nem tartja és nem tartatja be, ahol rendőrt soha nem látni, hiszen őket sem engedik be a bevándorlókból álló bandák – állítják az információk.

Arról is szólnak a hírek, hogy a menekültek és a magas ingatlanárak miatt a német családok egyre nagyobb számban költöznek vidékre…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.