Marcel de Graaff: Az hatalmi elit célja az Európai Kalifátus! – Videón Európa igazságbeszéde!

Marcel de Graaff olyan dolgot mondott, ami sokkolta a közéletet. megrázó igazságbeszéd az EU parlamentben!

Valaki ugyanis végre ki merte mondani az igazságot. Mert beszélni a problémáról, mely mételyezi ma az európai közösségeket és a kultúrát.

Egy olyan veszéllyel állunk szemben, ami néhány generáción belül olyan világhoz hozhat a nyakunkra, ami kifejezetten fojtogató lesz az európai identitású polgárok számára.

Marcel de Graaff szerint egy olyan jövő előtt állunk, ami nincs benne Juncker Fehér könyvében…

Ha az EU így folytatja tovább, akkor Európa jövője iszlám lesz. Ez az iszlám világ célja, és ez az EU „elitjének” célja is. Ez a célja a nyitott határok politikájának és ennek a kriminális tömeges bevándorlásnak.

Az csak természetes, hogy vannak olyan járulékos károk, mint az erőszak, gyilkosság és egyebek.

Ezt az árat meg kell fizetnünk a nemzetek önazonosságának megsemmisítéséért.

Ez egy szándékos, átgondolt politika az EU részéről. Csupán egyetlen akadály áll az Európai Kalifátus útjában: a hazájukat szerető állampolgárok, akik hazafias pártokra szavaznak.

Az EU ezeket a pártokat az ellenségének, a legnagyobb fenyegetésnek nyilvánította.

Az EU-ban a hazafikat már nem védi meg a jogállam, ők kitaszítottak lettek (homo sacer). Európa jövője a Kalifátus, hacsak az emberek nem lázadnak fel és nem védik meg kultúrájukat és identitásukat.”

Homo sacer: A régi Rómában, ha valaki a vallás vagy az állam ellen bűnt követett el, a népgyűlés kiközösítette és homo sacernek nyilvánította. Ettől a pillanattól fogva bárki megölhette.

A törvény semmilyen értelemben, még negatívan sem vonatkozott a homo sacerre. Még bűnözőszámba sem vették. Semminek tekintették, élőhalottnak, akinek puszta léte egyszerre volt félelmetes és förtelmes.

Aki megölte őt, nem sértett törvényt, mert a homo sacernek nem volt emberi élete, csak puszta élete, a közösség szempontjából halott volt. (Ezért nem lehetett föláldozni sem.)

Hiszen élni – a régi római mondást idézve – annyi, mint emberek között lenne. Akit tehát kizártak az emberek közösségéből, az nem él.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.