“Már gyermekkorában is állatokat boncolt, volt hogy kutyát dobott a tűzbe” – velőtrázó részletek derültek ki a szekszárdi gyerekgyilkosról

Szinte előre sejthető volt, hogy előbb vagy utóbb, de gyilkolni fog. Egy 6 éves kislány életét vette el.

Brutálisan elbántak egy 6 éves kislánnyal, akinek a testét egy patakban találták meg. Az elkövető egy 19 éves fiatalember, aki kővel törte be a kicsi Leonetta fejét, többször is.

utána megmosta véres ruháit, mintha mi sem történt volna.

A kegyetlen gyilkosáról nemrég megdöbbentő friss részletek derültek ki.

A szekszárdi gyerekgyilkosság nemrég óriási felháborodást okozott az egész országban.

A főügyészség közleménye szerint a kis Leonetta és Dániel elsőfokú unokatestvérek voltak, s a gyilkosság előtt egy héttel költöztek egy közös udvarú házba.

Március 8-án délután fél 5 körül K. Dániel ismeretlen ígérettel elhívta, majd a közeli patak melletti töltésen, közösülési szándékkal, bántalmazni kezdte a kislányt.

A fiatal brutálisan elbánt a gyerekkel: a fejét először térkővel ütötte, ahogy írták, legalább hatszor lesújtott rá, majd háromszor egy nagy kővel ütlegelte Leonetta koponyáját.

A fiú ezután hidegvérrel végignézte, ahogy a kicsi belefulladt a patakba, majd, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hazaballagott. Otthon levetkőzött és véres ruháit a mosógépbe dobta.

A fiúról azóta kiderült, hogy már gyerekkorában sem volt teljesen normális, lehetett előre sejteni, hogy nagy baj van készülőben.

“Már gyerekkorában állatokat boncolt…

Volt, hogy a tűzbe dobott egy kutyát.”

Az ilyen sátánfajzatokat reméljük, hogy soha nem fogják újra emberek közé engedni.

Még csak az esélyét sem szabad megadni annak, hogy egy újabb gaztettet kövessen el egy másik ártatlan lélek ellen!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.