Magyar ősmúlt: NINCS Urál, se finnugor hazugság: a magyarok találhatták fel a földművelést?

A világ egyik – talán az egyetlen – legősibb nemzete lehetünk? Ősi genetikai és történelmi “nyomaink” megdöbbentő eredetet támasztanak alá…

Egyet fontos leszögezni már rögtön a legelején: A Nyugat felsőbbrendűségét bizonygatva találta ki nekünk történelmet, naivnak és hiszékenynek szerettek volna bennünket látni…

Olyan megdönthetetlen bizonyítékokat fogunk ismertetni, amik ízzé-porrá zúznak minden hazugságot, amivel a magyarok fejét tömték eddig.

Az egyik fontos kulcsa a valódi magyar őstörténelemnek a Karosi temető. Az itt begyűjtött több mint 100 minta az archeo-geneitkai szempontok szerint különleges.

Karos az ország egyik leggazdagabb honfoglalás kori régészeti lelőhelye. A 10. században valamelyik honfoglaló fejedelmünk szálláshelye lehetett a környék.

Recens (ma élő) magyaroktól vett nyálminták alapján alakítottak ki genetikai képet rólunk.

Emellett archeo-genetikai úton a karosi temetőből is vettek mintákat, hogy kialakítsanak egy másik genetikai “térképet” is a magyar népről, annak eredetéről.

Amit találtak, az valami igazán elképesztő.

A genetikai eredmények azt mutatták, hogy a magyarok nem végeztek honfoglalást. Ha volt is ilyen, az maximum hon-visszafoglalás lehetett.

A mai magyarság gyakorlatilag 30-40.000 évvel ezelőtt beérkezett őstelepes vadászok, földműves magyar csoportok leszármazottai.

15 millió magyar nem csak Árpád népétől származik, ez elenyésző genetikai szempontból…

Elképesztő, de a magyarok eredete egészen a legősibb földművelő népekig vezethető vissza, sőt, egyes nyomokból arra lehet következtetni, hogy a magyarok találhatták fel a földművelés alapjait.

A Kárpát-medencéből indulhatott ki a nagy tudás, annak elterjedése.

A régészeti és történelmi bizonyítékok legalábbis erre engednek következtetni.

A lenti videót érdemes végignézni adalékként:

Érdemes végignézni az egészet.

A nemzetünk valódi múltjának története van benne, és azok az igazságok, amiket minden magyarnak hallania kell!

 

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.