Ma van 18 éve, hogy az egész világot megvezették! Rengeteg dolgot nem mondtak el a médiának!

Szeptember 11 és a belső munka, amiről hallgatnak…

A szeptember 11-ig merényletek körül mindig is óriási viták voltak, főleg abban a tekintetben, hogy valójában mi is történt Amerika egyik legsötétebbnek beharangozott napján.

A hivatalos verzió szerint az al-Káida terroristái utasszállító gépeket térítettek el, kettőt közülük a New York-i World Trade Center két tornyába, egyet pedig az Amerikai Védelmi Minisztérium Washington D.C.-ben található székhelyébe, a Pentagonba vezettek bele.

Egy negyedik gép, amelyet a terroristák a Capitolium épületének vagy a Fehér Háznak akartak nekivezetni, Pennsylvaniában zuhant le, miután az utasok hősiesen fellázadtak a gépet eltérítő terroristákkal szemben.

A támadásokban 2997-en vesztették életüket, a legfiatalabb áldozat két éves, a legidősebb pedig 85 éves volt.

A 4-ből három repülő sikerrel elérte a célpontot: kettő a World Trade Center ikertornyaiba fúródott, egy pedig a Pentagonba. A negyedik gép célpontja a Fehérház volt, de azt sikeresen megakadályozták a gép utasai, így még idő előtt a földnek csapódott a járat.

Külön érdekes az is, hogy túl kicsi a Pentagon épületén ütött lyuk ahhoz képest, hogy állítólag az American Airlines 77-es járata belecsapódott, tehát a védelmi minisztériumot valójában rakétatámadás érte.

De nem ez az egyetlen érdekes momentum az egészben.

Eleve különös az, hogy a Pentagon érintett szárnyában az égvilágon senki sem tartózkodott. Egyszerűen üres volt, mintha tudták volna, hogy valami történni fog.

Ami azért is roppant érdekes ez az egész, mert a World Trade Center ikertornyaiban sem tartózkodtak olyan sokan, mint általában. Ez pedig nem mindenki szerit véletlen, hanem akár szándékos is lehet.

Sőt, az ikertornyokban egy hatalmas áramkimaradás és karbantartás volt közvetlenül a tragédiát megelőzően.

Rengeteg olyan szakértői elemzés lelhető fel, amely szerint a repülőgép nem hagy maga után meghatározható körvonalat, az ütközést követően.

Ezt azonban sokak szerint egyértelműen lehet cáfolni, és csak egy hivatalos bullshit.

Nem találtak egyértelműen beazonosítható roncsot, ami bizonyíthatta volna, hogy az American Airlines gépe lett volna az, ami a Pentagonnal ütközött.

Találtak viszont több olyan hajtóműm maradványt állítólag, melyek jóval kisebbek voltak, mint egy utasszállító hajtóműve.

A mai napig rengeteg a kérdés azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is történt.

Sokan ugyanis úgy vélik, hogy egy ilyen “támadás” remek ürügy lehetett Amerikának arra, ahogy lerohanja a Közel-keletet, és megkaparintsa annak gazdag olajkészleteit.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.