Libanon, Irak és Izrael: ördögi háromszög robbanthatja ki a harmadik világháborút?

A kazár maffia már gőzerővel ténykedik, a harmadik világégésnek minden áron ki kell robbannia…

Már zajlik a harmadik világháború színpadának felállítása és a bábok elhelyezése. A sokak szerint a világ nagy és sötét folyamatai mögött álló kazár, maffiát már nem kell bemutatni.

Ha valóban lehet hinni az árnykormányokról kiszivárgó információknak, akkor a titkos szervezet nem adta fel a harmadik világháború kirobbantásának gondolatát.

Irán és az USA konfliktusát nem sikerült fölgerjeszteni a fegyveres konfliktusoknál magasabb szintre, és a nagy bumm elmaradt.

Most azonban újabb szálakat indítottak, melyeken keresztül dróton rángathatják a Közel-Keletet, több nagy erőt is egymásnak ugrasztva ezzel.

Libanon, Irak és Irán a közelmúltban zajló izraeli agressziót háborús cselekménynek nyilvánította, miután a Libanont, Szíriát és Irakot is megtámadta, pusztító megtorlást ígérve, ha az erőszak folytatódik.

A vasárnap Bejrút déli külvárosaiban elkövetett kamikáze drónrobbantás, és a hétfőn kora reggel a Bekaa-völgyben található palesztin milícia elleni dróncsapás “felér egy hadüzenettel,”

– mondta Michel Aoun libanoni elnök hétfőn az Egyesült Nemzetek Szervezete különleges koordinátorának, hozzátéve, hogy az agresszió “lehetővé teszi számunkra, hogy azon jogunkhoz folyamodjunk, hogy megvédjük a szuverenitásunkat.”

Az egész egy világháborús mesterkedés.

Most bizonyos erők azon mozgolódnak, azon “rugóznak”, hogy egy újabb nagy konfliktust robbantsanak ki apróbb összetűzésekből.

Bizonyos erőknek ugyanis az az érdeke, hogy a Közel-Kelet folyamatos konfliktusok és egy állandóan puskaporos hangulat gócpontja legyen…

Nem véletlen, hogy a legtöbb geopolitikai elemző egyetért abban, hogy a harmadik világháború ebből a térségből robbanhat majd ki.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.