Kunszentmártonon fejszével ütötték ezt az ártatlan kutyus: az egész várost megrázta az eset!

Hogy képes valaki ilyesmire?! Nagyon reméljük, hogy G. István és M. Antal megkapja azt, ami jár nekik!

A kutyának sikerült elmenekülnie egy közeli házba, súlyos sérüléseket szenvedett. Ha nem segítenek rajta időben, nem éli túl a bántalmazást.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított állatkínzás gyanúja miatt két Kungyalui férfi, G. István és M. Antal ellen, írja a police.hu.

Az eddigi adatok alapján G. István barátjával együtt 2019. február 16-án 18 óra körül saját otthonában súlyosan bántalmazott egy keverék kutyát, Suzit, ami pár napja került hozzá.

Az alsóépületben egy madzagot tettek az állat nyakára – ennek segítségével lefogták, majd egy fejszével többször a fején megütötték, miközben rugdosták is.

Az állatkínzás után egyedül hagyták, Suzi ekkor szökött meg, elmenekülve egy közeli házba. Az ott lakó emberek azonnal ételt, italt adtak a rémült, több helyen vérző állatnak, és segítséget kértek.

A kutya megmentésére civilek, orvosok és állatmentők is összefogtak. Köztük egy szabadnapos törökszentmiklósi rendőrnő is, aki saját kocsijával vitte Suzit Monorig. Innen az állatvédők szállították Budapestre, ahol ellátták, és azonnal megműtötték a súlyosan sérült ebet.

A kutyus az időben érkező segítség hiányában biztosan elpusztult volna.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a 26 éves férfit és 32 éves társát, akik gyanúsított kihallgatásuk során elismerték a kegyetlen bántalmazást.

Reméljük, hogy hosszú és nyirkos élményeik lesznek a sitten!

És még finomak is voltunk!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.