Különleges, mágneses erőtér: Attila-domb: a hiedelem szerint ősi erő lakozik benne!

Az beszélik, hogy létrehoz egy az önmagad és a természet között létrejövő láthatatlan, gyógyító kapcsolatot.

A Tápiószentmárton mellett, a Kincsem Lovaspark lapos síkságából csak néhány méter magasan kiemelkedő Attila-domb nemcsak az itt feltárt híres vaskori ötvösművészeti régészeti lelet, az aranyszarvas miatt vált jelentőssé…

De a hiedelmek szerint a dombot keresztülszelő különleges mágneses erőterek és sugárzások révén a hely csodatévő hatással rendelkezik, ami miatt gyógyulni vágyók ezreinek zarándokhelyévé vált.

A hun uralkodóról elnevezett domb sokak szerint aktív energiaáramlások színtere, mely segít az idelátogatóknak a testi és lelki egyensúly harmonizálásában, illetve az utóbbi hiányából fakadó tünetek enyhítésében.

A vidékben rejlő és a dombtetőre érve azonnal megtapasztalható természetes, magával ragadó őserő mellett az itt uralkodó nyugalom, a domb mellett elterülő, végtelen alföldi táj szépsége, a különféle madarak éneke és a tiszta, üde levegő is jótékony hatással van az itt kirándulók közérzetére.

Sok utazó érzékel az Attila-dombhatására tapasztalható enyhe bizsergést, finoman csipkedő, áramütésszerű érzést, a végtagokat elárasztó melegséget…

Illetve vannak, akik szédülésről és az egész testet feltöltő és uraló erő kézzelfoghatóvá válásáról számolnak be.

Függetlenül attól, hogy hiszel-e az ezotériában vagy az energiavonalak létezésében, az Attila-dombra látogatva már azáltal is feltöltődhetsz életerővel, hogy a vidék nyugalmának  adod át magad.

Emellett figyelmedet belső lényedre és tested apró jelzéseire irányítva kis időre kialakítod az önmagad és a természet között létrejövő láthatatlan, gyógyító kapcsolatot.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.