Kiverte a biztosítékot a Jobbikos politikus az Echo tévében: ilyen még nem volt, az biztos!

“Viselkedjen képviselő úr, viselkedjen” – uralkodott el a pánik. A műsorvezető nem volt a helyzet magaslatán, a vendégben pedig elpattant a cérna.

Pártállástól függetlenül mondjuk – mivel alapvetően egy cirkusznak, vagy egy bohócneveldének gondoljuk azt az intézményt – hogy rendkívüli események zajlottak le az Echo tévében.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője bement a stúdióba, mert meghívták.

Mielőtt azonban a napi témáról beszélt volna, megdöbbentő üzenetben reagált Bayer Zsolt egy korábbi nyilatkozatára róla.

Ezt még tetézte azzal, hogy párhuzamosan beszélt a műsorvezetővel, lehazugozta a tévét, majd egy helyreigazítást nyújtott át a műsorvezetőnek, aki szemmel láthatóan ezekre a dolgokra nem számított.

“Képviselő úr, ön nem válaszolt a kérdésre” – próbálta zavartan más irányba terelni a beszélgetést.

Az önmagát csúfosan megcsonkító, lejárató Jobbik az biztos, hogy élt már meg jóval szebb napokat. Valószínű, hogy darabokra fog az egész hullani.

Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy ZSÁK A FOLTJÁT!

A legtöbb magyar tévében reggeltől estig hazudoznak egymásról a politikusok és a közéleti szereplők, kezdve a bulvármédiától a szakmáig, egészen a politikával bezárólag.

Ebben a stúdióbeszélgetésben is csupán annyi történt, hogy bemutatták, milyen amikor két dudás egy csárdában nem fér meg…

Merthogy az Echo tévé rengeteg sületlen hazugságot adott már le, az TÉNY. Ahogyan az is TÉNY, hogy a Jobbik vezetése is össze-vissza füllent – hogy finoman fogalmazzunk – a belügyeiről.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.