Kétségtelen, hogy a rákipar egy multimilliárdos fejőtehén… ez az igazság a rákról és a rákgyógyításról?

Ha kimondjuk a rettegett betegség nevét: rák, sokunknak nem csak a fájdalom és a szenvedés, a gyász jut eszünkbe, hanem az egészségügy közönye.

Egyre több a közönyös onkológus, rákkutató.

A rák ugyanis mára egy lelketlen iparrá vált.

Egy olyan fejőstehénné, hogy az egészségügyi bevételek közel 20%-áért felelős világszerte, ez pedig egy óriási tényezővé teszi.

Nem véletlen, hogy sokak gyanúja szerint ennek az egész rák jelenségnek az életben tartása lehet a célja az orvostársadalomnak….

Erre persze senki sem tud konkrét, mindent megdöntő bizonyítékkal szolgálni, de a vak is képes a dolgok mögé látni, a színfalak mögötti folyamatokra rálátni, vagy olvasni a sorok között.

Közel 60 éve folyamatos a rákkutatás.

Ezalatt megtanultunk géneket szerkeszteni, embert juttattunk a Holdra, de a rákot nem tudjuk gyógyítani, ami sokakban gyanút kelt: tényleg nincs rá ellenszer, vagy csak nem akarják, hogy tudjunk róla…?

Több egykor orvosként praktizáló szakember tálalt már ki azzal kapcsolatban, hogy mi is folyik a rákiparban a színfalak mögött.

A rák ugyanis sokak állítása szerint már több évtizede gyógyítható lenne, azonban ezeket az ellenszereket egyszerűen elnyomják, és hét lakat alatt őrzik, eldugva a társadalom és a közvélemény elől.

Az ok egyszerű: óriási pénzek vannak a rák gyógyításában.

Miközben a különféle rákkutatásokra is rengeteg pénzt lehet “elkérni”, ezzel egy időben a kemoterápiás, sugarazós kezelések valóságos aranybányaként szolgálnak az orvosok és a gyógyszergyárak számára.

Sokak szerint például ott van a kannabisz, vagy a B-17 vitamin. Ez utóbbival kiváló eredményeket értek el már egy évtizede is a rákkal való harcban – írja a magyarokvagyunk.com

Ennek ellenére rejtélyes módon az USA-ban és az EU-ban is be van tiltva.

Talán nem véletlen az sem, hogy napjaink legújabb kutatásai inkább arra irányulnak érdekes és megdöbbentő módon, hogy ne a betegséget gyógyítsák, hanem szinten tartsák azt…

Az egész egy olyan hazugságra épülő hamis illúzió, ami a pénzről szól.

Hogy beteg, haldokló emberek reménytelenségén nyerészkedjenek a fehér köpenyes bűnözők, és a fejünk felett álló gyógyszergyárak vezetői…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.