Kedves média! A bűnöző mocskok arcát miért takarjátok ki? Nekik jár a tisztesség, az áldozatoknak meg nem?

A képmutató kettős mérce bulvárbűze!

Bizonyára már te is sokszor elgondolkodtál azon, hogy miért takarják ki a bűnözők arcáét a tévékben, riportokban, és az interneten.

Az EU-ban is vannak olyan törvények, mint az emberi alapjog, és emögé bújva sokszor kikockázzák azoknak az arcát – inkább pofáját – akik valamilyen életellenes bűncselekményt követtek el.

Igaz ez azokra, akik családanyát erőszakolnak és ölnek meg, akik kisgyermekeket ásnak el élve, akik fiatalokat szúrnak halálra…

Szerintünk ezeknek bűnöző söpredékeknek, c típusú állampolgároknak lazán be lehetne mutatni az “arcát” annak aki pl. megerőszakol és megöl egy nőt nem tudom miféle “emberi jogai” kéne, h legyenek!

Ebben valószínűleg sokan egyetértenek.

“Külföldi adókon láttam már, hogy a bűnözőket felsorakoztatták és hagyták fotóztatni. Amelyik nem emelte magasra a fejét, annak belemarkolt hátulról a hajába a rendőr és felemelte ő.”

“Emberi jogok ide vagy oda, szerintem így kellene. Röhej, hogy manapság a bűnözőknek több jogai vannak mint az áldozatnak.”

“Ja, amúgy azon röhögtem múltkor, hogy amikor keresték a lövöldözős ürgét, akkor napokig mutatták a képét, ahogy elfogták, az újság ugyanazt a képet tette fel, de már kitakarva a szemét.”

“Ugyanez Magyarországon: csak kitakarva mutathatnák, régen megjelent volna róla egy terjedelmes cikk, hogy milyen hányatott gyerekkora volt és az anyja/apja/körülmények hibásak és az őt elfogó rendőrök már rég előzetesben lennének, mert elfogásakor beszakadt a körme…”

Szerintetek is felháborító ez a kettős mérce, és bűnözők jógainak pátyolgatása?

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.