Kedves Brüsszel! EZÉRT nem fog magyar földre lépni egyetlen gazdasági menekült sem

Elgondolkodtató, nagyon igaz írás egy egyszerű magyar ember tollából… a magyar interneten futótűzként söpört végig! Ezzel csak egyetérteni lehet! Minden szava igaz!

Tisztelt Brüsszel!

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy miért nem fog semmilyen brüsszeli, vagy EU-s döntés hatására ide egyetlen menekült, migráns, vagy gazdasági bevándorló sem érkezni.

Egyrészt mert a bevándorlók egy jelentős része sírva menekülne, ha látná a magyar népszokásokat.

A muszlimokat rémálom gyötörné, hogy itt mi disznót disznóval eszünk, aztán annak ledarált részeit a saját beleibe töltjük.

Az arabokat kiveri a víz, ha látják, hogy mi itt a tanyán és vidék-szerte bizony egy jó nagy kupica pálinkával indítjuk a napot, és ha kell ha nem, de mindig találunk alkalmat egy második, harmadik felesre is.

A zsidók megszaggatnák a ruháikat, ha látnák, hogy mi is mennyire leleményesek tudunk lenni, ha egy kis zsugázásról van szó.

A franciák pedig rettegnének, hogy Trianon fájó mementói még mindig milliókat mozgatnak meg, határon innen és túl is.

A magukkal nem bíró idegen tolvajokat itt a magyar betyárok hatalmas ostorcsapásokkal kergetnék végig a Hortobágyon.

A brüsszeli aktatologatókat pedig felületném egy szekérre, és végigrobognék velük néhány Borsod-megyei faluban, hogy egy kicsit észrevegyék az igaz valóságot.

Mert könnyű a brüsszeli “üvegtornyokból” beszélni…

De majd mikor a drága öltönyeikre szárad a galambköpet, és lósz*ros talpú cipőikkel kutyagolnak a mezőn, érdemes újra végig gondolniuk: üvegburában éltek-e eddig, vagy a valóságban…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.