Jönnek a kannabisz édességek: hamarosan mindenhol forgalmazni fogják őket!

Igen, még Magyarországon is! Zöld forradalom és gyógyhatású “sütik” korszaka jön?

Nagyot fordult a világ az elmúlt 10 évben, hiszen egyre több országban döntenek úgy, hogy véget vetnek a kannabisz szabadidős használatú tiltásának.

A jogi megítélés mellett a használat módja is egyre változik.

Az orvosi kannabisz mellett előretörésben vannak a kannabisz tartalmú, jótékony hatású élelmiszerek is.

Most egy újabb zöldforradalom söpörhet végig az édességek piacán.

Egy apró kitérő: a kannabiszt az EU-ban az elkövetkező időszakban egész biztosan legalizálni fogják törvényi határozatban is, így ma már lengyel szomszédainknál is legális, valamint a legtöbb európai országban.

A magyar törvényhozókon tehát nagy lesz a nyomás, különösen azért, mert a magyar társadalom többsége is úgy gondolja, hogy be kellene vezetni a kannabiszt.

Az angolban „edibles”, magyarul talán „csemegék” névre keresztelt termékek THC-tartalmú édességeket, gumicukrokat takarnak, és sokan gondolják úgy, hogy ez a jövő. Az ehető termékek ugyanis sok olyan vásárló számára is vonzó, akik egyébként nem fogyasztanának kannabiszt.

A jövőben szeret Európában – előbb vagy utóbb talán itthon is – megjelenhetnek a kannabisz hatóanyagág tartalmazó édességek.

A magyarokvagyunk.com korábban egyébként már arról is beszámolt, hogy egyes Lidl üzletláncok kannabisz alapú termékeket kezdhetnek forgalmazni, valamint a Coop hálózatok szintén ilyen tartalmú cigiket helyeztek ki a boltok polcaira.

Ezek olyan dolgok, amik előbb vagy utóbb, de átütik a magyar törvényeket is.

Óriási kereslet lesz a jótékony hatást kifejtő, minimális hatóanyag tartalmú kannabisz termékeknek, mint például cukorkák, sütemények, borok vagy akár sörök.

Csak győzzük kivárni…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.