Jön a 300-ak bizottsága és a jövőtervező ügynökség: centralizált hatalom jöhet létre a nemzetek felett

Itt az ideje bedönteni a 250 éve tartó stabil világrendet.

Már megroppantották annak tartópilléreit, hogy egy totalitárius hatalom nőjön a világ országai fölé…?

A globális gazdasági kormányzás rendszere a legmagasabb szinten vált diszfunkcionálissá. A második világháború után a győztes hatalmak által létrehozott intézmények – az IMF, a Világbank, az Egyesült Nemzetek Szervezetének működése egy kihalási szintű ökológiai katasztrófához és a vagyon rendkívüli koncentrációjához vezetett egy parazita elitnek köszönhetően.

Az EU széthullóban van, az USA úszik az adósságban, akárcsak a világ más nagyhatalmai.

A látszat persze csal:

Mindenki fegyverkezik és gőzerővel költi és fogyasztja az anyagi és egyéb javakat, a gazdaság pörög.

Ez azonban csak az összeomlás előtti gyorsulás… a bukás előtti indokolatlan “virágzása” a világrendnek, mely hanyatlik.

Bizonyos erők pedig nemcsak, hogy felkészültek a hanyatlásra, de a romokon fogják létrehozni a z új Világrendet és a jövőtervező ügynökséget.

Ez az egész már jelenleg is létezik, de később komolyabb szerepet fog kapni, miután a kazár maffia által sikerült kirobbantani egy újabb nagy világháborút, mely anyagi és egyéb értelemben képes lesz lenullázni a nagyhatalmakat és más országokat is.

A jövő tervezési ügynökség a Japán Gazdasági Tervező Ügynökség (EPA) alapján lett modellezve, amely a háború utáni látványos (gyakran két számjegyű) gazdasági növekedés mögött állt a japán gazdasági életben.

Az egész rendszer lényege az volt, hogy az ország iránymutatással és átfogó tervvel rendelkezett a jövőre nézve. Ez megkönnyítette a vállalatok és magánszemélyek számára a saját jövőjük tervezését.

A gazdasági hatalom egyensúlyának ezen alapvető változása az ázsiai országok körében ahhoz vezetett, hogy nagyobb beleszólást követelnek a bolygó egészének irányításába. Hacsak a nyugat nem reformálja meg a rendszereit az ázsiai modell sikeres részeinek beépítésével és fejlesztésével, minél több idő telik el, annál erősebb lesz Ázsia, és annál gyengébb lesz a nyugat.

Sokak szerint ez a fajta Távol-Keleti fenyegetés része lesz annak a káosznak, ami mind pénzügyi, gazdasági és háborús értelemben ki fog majd alakulni a következő évtizedekben.

A káoszt azért “csinálják”, hogy aztán bizonyos  -eddig a háttérben megbúvó – erők előléphessenek, és biztonságos és megoldást nyújthassanak vele szemben.

Ez pedig az Új Világrend világkormányának kezdete lehet.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.