Ilyen borzalmas dolgokat művelnek az állatokkal a mekihez és más gyorsétteremhez köthető farmokon

Beépített emberek vették videó az egészet. A húsipar kegyetlen precizitása, vagy szadizmus? Mindenki döntse el maga!

Gondolnád, hogy a meki vagy a “kéefszí” nem éppen azok a vállalatok, melyek feltétlenül tudni akarják, akárcsak az emberek, hogy mi folyik azokon a csirke neveldéken főleg Amerikában, de a világ más részein is, melyekben az általuk felhasznált állatok “nevelődnek”?

Valójában brutális kínzás folyik.

Hideg és kimért szadizmus, legalábbis ha végig nézd a lenti videót, erre fogsz gondolni, és sajnos jogosan.

Az élelmiszeriparról amúgy is régóta tudni lehet, hogy nem egy Csipkerózsika-regény, de hogy ennyire erkölcstelenül bánjanak érző, lélegző lényekkel, az az egész világod ledöbbentette.

Tényleg csak az nézzen bele az állatjogi aktivisták által készített videóba, aki bírja az ilyesmit.

Semmilyen méltóságot nem adnak meg nekik, és gyakran a saját mocskukban, váladékukban toporognak napokig étlen-szomjan, mire végül “megsemmisítik” – vagy inkább leölik – őket.

A kisfilmet a T & S Farm-on forgatta egy a Mercy for Animals nevű állatvédő szervezet riportere Dukedom-ban, Tenessee államban.

A riporter munkára jelentkezett a farmon.

Az aktivista mindvégig rejtve maradt, nem fedte fel kilétét.

Amit azonban ott látott és tapasztalt, azt állítása szerint soha nem fogja elfelejteni, és olyan mélyen érintették, hogy alapjaiban gondolta át azt, hogy mi folyik az élelmiszeriparban világszerte…

A cég, mellyel szerződésben állt a szóban forgó farm, azonnal reagált a kisfilm kikerülés óta az esetre igen álszent módon:

“Hisszük, hogy az állatokkal való törődés gondoskodással és az állatok iránti tisztelettel kell történjen, és mindez nagy része egy láncétterem működtetési politikájának. A videoban látott viselkedési formát teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk. Azóta a Tyson Foods- a McDonalds beszállítója és a McDonalds is felmondták a szerződésüket ezzel a gazdával.”

A jelentések szerint azonban azóta is több tucat hasonló eset történik nap mint nap minden államban, és ez még csak Amerika. Világszerte még több kegyetlenkedés történik.

Kegyetlenség?

Szükséges rossz?

Neked mi a véleményed erről a jelenségről?

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.