Így zajlott a magyarok elleni “földrablás”: komplett generációk alól húzták ki a talajt, részvényesek vásároltak fel mindent!

A rendszerváltás utáni rablóprivatizáció csak valami rosszabbnak a kezdete volt…

A magyarokvagyunk.com korábban már részletesebben is írt arról, hogy mi is volt valójában az a bizonyos rendszerváltás, amit sokan nagyon is jogosan gengszterváltásnak gúnyolnak.

Valójában egy nemzeti földrablás előkészítése zajlott ott és akkora le, illetve annak előkészítése.

A magyar államot elkezdték magánosítani, bizonyos nyílt szektorok kompletten kerültek magánkézbe, olyan vállalkozói körökbe, akiknek a lába már félig a magyar határon túlra is “átnyúlt”.

Valójában a 89-et követő években létrejövő nagy konglomerátumok, vállalatok, magyarnak mondott cégek egyike sem volt teljesen magyar.

90%-uk mögött a nemzetközi pénzügyi nagytőkés osztály állt.

Az az érdekcsoport, mely be akarta “csalni” az EU-ba Magyarországot, így kiszolgáltatva majd legyalulva az amúgy is meggyengült gazdaságunkat és piacainkat.

Innen pedig már tudjuk, hogy valójában mi is történt…

Az elmúlt 30 évben rengeteg hektárnyi magyar föld került külföldi kézre, a tendencia pedig most sem állt teljesen le.

2008-tól gyakorlatilag fű alatt folytatódott az egész, mígnem 2015-ben intézményesítették a magyar föld külföldi kezekre játszását.

Az állam tulajdonában lévő közös nemzeti földvagyonunk – a villámgyors lebonyolítás tényeiből következtethetően bizonyára hosszasan előkészített, majd 2015 nyarán, a „migrációs válság” árnyékában, hirtelen bejelentett – kiárusítását a kormányzat részéről először hírzárlat övezte.

A szándék nyilvánosságra kerülését követő tiltakozások hatására azután a programot erősödő – sok valótlanságot és a közvéleményt félrevezető csúsztatást is tartalmazó – propagandakampány kísérte.

Arra az egyszerű kérdésre azonban, hogy miért is kell az állami földeket dobra verni, arra észérvek, értelmes magyarázatok alig születtek.

Erről beszélt annak idején Ángyán József is, aki elmondta már akkor, hogy ezzel a Magyar Nemzeti Tőke maradékát is át fogják játszani idegen kézre azok, akik valójában idegenként a hazánkat irányítják, beszivárogva a mindenkor kormányok működésébe.

A földrablás pedig még most is zajlik…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.