Hihetetlen összegeket keres Európa politikai elitje, miközben káosz és nyomor emészti Kelet-Európát!

Az Európai Bizottság tagjait egy 217 millió forintnak megfelelő, úgynevezett “átmeneti ellátás” is megilleti, amit mandátumuk lejárta után kapnak két évig… Juncker, Merkel, Sargentini és társaik gyakorlatilag milliomosok…

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker például a szervezet legfelsőbb fizetési fokozatánál is többet keres 138 százalékkal, ami 27 436 eurót jelent havonta. Ez átszámítva 8,7 millió forint.

Federica Mogherini, uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő is ugyanilyen jól el van eresztve pénzügyileg: havi 8,2 millió forintos fizetése van.

Frans Timmermans, Soros embere pedig úgy tesz zsebre 7,9 millió forintos fizetést, hogy amúgy a szocialisták színeiben tetszeleg.

És ezek még csak a fizetések, ehhez aztán még hozzácsapódnak az olyan juttatások, mint a lakás, vagy gyermekek után járó kedvezmények.

Ezenfelül pedig az Európai Bizottság tagjait egy 217 millió forintnak megfelelő, úgynevezett “átmeneti ellátás” is megilleti, amit mandátumuk lejárta után kapnak két évig.

Az M5S politikusa szerint így a bizottsági bürokraták “potom” négymilliárd forintjába fognak kerülni az adófizetőknek 2019-ben. Corrao szerint abszurd, hogy míg a politikusok hülyére keresik magukat, addig költségvetési megszorításokra hivatkozva a kevésbé tehetősekkel nem foglalkoznak.

Az Európai Bizottság egy szóvivője szinte azonnal reagált a vádakra, szerinte az M5S politikusának vádjai csak egyszerű “fantáziamesék”, amelyek a kampány része.

Tételes cáfolatot viszont a szóvivő nem adott.

Ez azért meglehetősen elgondolkodtató…

Ráadásul úgy élnek és dőzsölnek milliókból, hogy mindeközben persze jut pénz a kontinensre beáramló menekültek elszállásolására, etetésére, de arra már nem, hogy az EU-n belüli szegény családoknak legyen pénze télen tűzifára, vagy legyen hol aludnia.

Az EU állampolgáraival ugyanis nem foglalkoznak, az út szélén lettek hagyva, mintha az ide beérkező embertömeg valamilyen rejtélyes oknál fogva sokkal fontosabb lenne számukra.

Talán Európa népességcseréje miatt?

Költői kérdés… hisz a  választ mindenki tudja!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.