Furcsának találta a pékség virslis táskáját: szétnyitotta, és akkor érte a borzalom!

A tapasztalatát és történetét a közösségi médiában tette közzé.

Vankó Gábor ezt írta Facebook posztjában:

“Nem szoktam Facebook-on megosztásokat kérni, de teljes mértékben ki vagyok akadva.

Ma reggel vásároltam a Judit pékségben egy virslis táskát. Először szar íze volt, de gondoltam ez ilyen… Amikor már keserű volt szétnyitottam…”

Többen felvetették, hogy esetlegesen egy lejárató bejegyzésről lehet szó.

Azonban az emberek nagyon sok butaságot írnak, teljes tapasztalat hiányában. Többen ugyanis arra tértek ki, hogy Gábor csak eltette a vásárolt terméket, és több napig tárolta.

Ezt arra alapozták egyesek, hogy a penész megjelenésekor nagyon keménynek kell már lennie a tésztának, amit észre kellett volna, hogy vegyen.

Ez azonban így ebben a formában nem igaz, amit többen alá is támasztottak a kommentek között is.

Valaki például egy penészes piskótáról töltött fel képet ezzel a kommentárral:

“2 napos piskóta és nem kőkemény,de a penész megjelent rajta,így megy a kukába! Írtok hülyeségeket úgy,hogy nincs tapasztalat mögötte! Saját készítés,csak nem volt hely a hűtőben már. A nagy melegben sokszor előfordul,nagyon kell vigyázni és figyelni a minőségre.”

Egy másik észrevétel:

” Nem hiszem,hogy kamu! Én sajtos pogácsát készítek eladásra.Az egyik piacon megmaradt egy zacskó pogácsa,de a pakolás közben kiesett és becsúszott az autó ülése alá.

Kb. 3 nap múlva furcsa szagot éreztem,átkutattam az autót és megtaláltam a pogit.Hasonlóan nézett ki,tele penésszel,de mellette puha volt és nem kőkemény,mert celofán zacskóba volt csomagolva.

Sajnálom,hogy nem készítettem róla képet a sok hitetlennek!Ebben a nagy melegben,elég 1-2 nap és megjelenik a penész még a leggondosabb tárolásnál is.

Éppen ezért kell nyáron fokozottabban ügyelni ezekre a dolgokra.De egyszerűbb a fotelből azt állítani,hogy kamu.”

Tehát nehéz eldönteni, ki hibázott, kinek a felelőssége. A pékáru ebben a meleg, és olykor elég párás közegben nagyon hamar meg tud penészedni, ha valaki nem hiszi, próbálja csak ki, itt többen megtették…

Ennek ellenére az igazság talán sohasem derül ki.

Mindenesetre mindenki nézze meg, mibe harap!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.