Ezzel a FILLÉRES eszközzel ki lehet védeni a traffipaxot! Tényleg működik!

Hatalmas büntetéseket spórolhatsz meg vele, és minden autós!

15 milliárdba került az államnak a VÉDA rendszer, de egy pár ezer forintos kütyüvel hatástalanítani lehet.

Mutatjuk azt is, hogyan, és pontosan mi is ez!

ugye nagyon sokan bosszankodnak a traffipax miatt, sokszor tényleg csak véletlen lépi túl egy-két helyen a sebességet az ember, és néha a táblák is sunyi módon alig látható helyekre vannak kihelyezve.

Szerencsére megúszható a büntetés ezzel a pár ezer forintból némi ügyességgel otthon is összeépíthető szerkezettel.

A lélektani 5000 forintos összegből kihozható TIVEDA névre keresztelt berendezéssel a rendőrségnek dolgozó, 15 milliárd forintos beruházással megvalósult VÉDA rendszert lehet hatástalanítani. Pontosabban a segítségével megúszni a büntetést.

Az autóba szerelhető, cigarettásdobozba is beleférő eszköz a fix telepítésű traffipaxok ellen nyújt védelmet úgy, hogy előre jelzi, ha utunkba kerül egy. Sőt, a pillanatnyi és a megengedett sebesség függvényében különféle módon riasztja a vezetőt, hogy még időben tudjon lassítani.

– írja a vezess.hu.

A profi leírásért, alkatrészlistáért érdemes ellátogatni a készítő oldalára. További kérdésekkel is őt lehet bombázni, mi csak kipróbáltuk a szerkezetet.

A profi leírásért, alkatrészlistáért érdemes ellátogatni a készítő oldalára. További kérdésekkel is őt lehet bombázni, mi csak kipróbáltuk a szerkezetet.

A tesztkészülék csinos USB-csatlakozón keresztül kapja az energiát, se kapcsoló, se egyéb gomb, izé nincs a kütyün. A GPS-t is tartalmazó dobozt érdemes úgy elhelyezni, hogy rálásson az égre, a VÉDA-jelző LED-et pedig úgy, hogy arra pedig a vezető lásson rá.

A hangszórót igény szerint el is lehet hagyni. Ha indulunk és feszültség alá kerül az USB-csatlakozó, elindul a TIVEDA is. Ha megvan a műholdkapcsolat – erről hangjelzés is tájékoztat -, akkor a 15 másodpercenként felvillanó piros LED-en kívül semmit nem érzékelni a működéséből.

Ahogy a készülék kitalálója is írja, „itt az országúti 90-es tempóról érkezünk meg lakott területre, ahol egy 40-es tábla, majd alig 100 méter után egy VÉDA kapu fogad.

Ha valaki elnézi a táblát és 55-tel halad el, az már 30 000 forinttal rövidíti meg a családi kasszát.” A 40-es tábla pedig okosan egy másik tábla szélárnyékában lapít, nehogy látni lehessen. – írja a vezess.hu.

Akik a vécére is ablakra tapasztott telefonnal járnak és már a saját utcájukból sem találnak ki GPS nélkül, azoknak valóban nem jó semmire, mivel vannak már olyan autók, amikbe eleve be vannak építve hasonló berendezések, főleg az újabbakba.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.