Ezrével pusztulnak a GMO takarmánnyal etetett állatok: elhallgatott kísérletek, és ezekkel etetik a társadalmat

A mezőgazdasági növények génmódosított változatainak bevezetése óta kiderült, hogy számos előre nem látható következménnyel számolhatunk.

A megváltoztatott génszekvenciákról kimutatták, hogy nem stabilak, ami kiszámíthatatlan és ismeretlen következményekkel járhat.

A GMO kukorica járta be talán a leghosszabb utat a GMO termékek közül, és ez is okozta a legtöbb kárt. Nem elég, hogy a Monsanto tönkretette az amerikai farmerek nagy részét, itt nem állt meg hatalomvágya.

A GMO kukorica terjedésével ugyanis a megmaradt farmerek földjei is GMO szennyezettekké váltak, mert ez a génmódosított kukorica olyan ellenálló, hogy lényegébe lenyomja „természetes” őshonos társait azokon a vidékeken ahol megjelenik.

Azokat a farmereket, akik nem voltak hajlandóak áttérni a GMO magvakra, teljesen ellehetetlenítették.

Érezhető tehát, hogy erővel akarják ráerőszakolni az iparra, és a termelő egységekre ezt a „csodálatos” terméket. Merthogy a GMO kukorica épp olyan termék, mint bármi más, hiába méreg. Még annak ellenére is, hogy bizonyítottan daganatokat okoz.

És hogy mit okoz a GMO takarmány az állatokkal?

Nos, erre az utóbbi években számtalan kísérletet végeztek, és katasztrofális hatásokat tapasztaltak.

Egyes egérkísérletekben például bebizonyosodott, hogy a  GMO termékek hosszzab távon fogyasztva rákkeltőek lehetnek, legalábbis az egerek szervezetében ez állt elő.

Több héten keresztül GMO kukoricát adagoltak nekik, aztán hirtelen hatalmas tumorok fejlődtek ki rajtuk, akkorák, hogy végül el kellett pusztítani ezeket az állatokat.

Később sertésekkel is tesztelték, szintén hasonló hatással…

Ott a sertések bélcsatornájában alakultak ki daganatos gócok.

Innentől kezdve pedig adódik a kérdés: miért nem mondják el a közvélemények, és miért hazudoznak évtizedek óta arról, hogy a GMO mennyire ártalmatlan és egészséges…?

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.