EZÉRT akarták kitörölni Nimródot a történelemből? Az egész mögött egy dróton rángatott “megrendelés” állt!

Korábban az ISIS terrorkalifátus nyilvánosságra hozta azokat az új felvételeket, amelyek az ősi asszír város, Nimród felbecsülhetetlen értékű történelmi relikviái megsemmisítését ábrázolják a város felrobbantása előtt.

A bemutatott, dátum nélküli videón jól látszik, ahogyan darabokra zúzzák a civilizáció bölcsőjeként emlegetett ősi szakrális helyszín egyik jelképét, az emberarcú szárnyas bikát az észak-iraki városban.

A 15.században alapított Nimród városa mintegy 50 kilométerre található Moszultól.

A takfiri terroristák már a földdel egyenlővé tettek több mecsetet Szíriában és Irakban, illetve olyan világtörténelmi jelentőségú helyszíneket, amelyek még az iszlám civilizáció előtti időkre nyúlnak vissza.

A terroristák síita szunnita és keresztény temetőket, szakrális létesítményeket is megsemmisítettek. Amerikai szabadgondolkodók szerint az ISIS az USA és legfőbb közel-keleti szövetségese torz szüleménye.

Nem kell ahhoz összeesküvés-elmélet hívőnek lenni, elég csak a tényeket vizsgálni.

Az ősi kultúrák tárgyi emlékeinek megsemmisítésével a terrorkalifátus azt a célt szolgálta, hogy a térségben csak a zsidó történelmi leletek maradhassanak fenn.

A jövő generációi így csak azt szemlélhetik, hogy ősidők óta a Közel-Kelet a az ottani kultúra bölcsője, vagyis az egyetemes emberi civilizációé.

Pedig ez valójában nem így van, és sohasem volt így.

Nimródot és nyomait el kellett tüntetni.

A Közel-Keleten kialakult káosz mesterséges volt, akárcsak a rombolás, melyben emberek vesztek oda, műemlékek, régészeti leletek semmisültek meg.

Máshogy nem tudtak volna kivitelezni egy ilyen nagyszabású “múltrombolást”, különben nemzetközi botrány lett volna belőle.

Így az USA és szövetségeseinek keze tiszta, mindenki a terrort okolja, és annak féktelen pusztítását.

Pedig a drót valójában magasabb szintekről volt rángatva, egy nagyobb igazság eltusolása érdekében!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.