Ez a magyarság feladata és küldetése a jövő időkre nézve: a Kárpát-medence őstudását kell tovább örökítenünk!

Őseink is így tettek, komplett civilizációkat megmentve ezzel? A magyarság, mint a tudás spirituális őrzője?

A Kárpát-medence mindig is egy olyan hely volt, melyet sokat sokszor azonosítottak az ősi tudás nyughelyével.

A Kárpát-medence ugyanis a Föld egyik legvédettebb helye, amely a megfelelő éghajlati övben fekszik, hegyvonulatok által védve, egy meglehetősen termékeny területen.

Sokak szerint nem véletlen kaptak szárnyra azok a legendák, melyek azt állítják, hogy a jégkorszakot követően az emberiség őskirajzása valójában innen eredt.

Vagyis az őscivilizáció a Kárpátok között élő nép volt, és minden tudás, technológia, kultúra onnan eredeztethető.

A Kárpát-medence népe midig befogadó volt, és már jóval azelőtt jelen volt Európában, mint más népek.

Egyfajta ősi tudást hordoztunk a szívünkben mindig mint magyar nép.

Emellett birtokában voltunk a spirituális tudásnak is, melyet nem sok nép mondhatott teljes mértékben magáénak. És mely a jövőnkre nézve is kulcsfontosságú lehet.

Aki alaposan (orvosi szinten) ismeri a hagyományos kínai orvoslást és az ősi magyar gyógyítást, annak egyértelmű, hogy a kettő nagyon közel áll egymáshoz, ugyanarról szól, csak a kínai kicsit mesésebb, furfangosabb.

Idegen spirituális mesterek egybehangzóan állítják, hogy a Teremtés nyelve a magyar, azaz valami nagyon ősi.

A magyar közmondások nagyon jól tükrözik a valóságot. Például, ha valaki egy élethelyzetet nem tud feldolgozni, ahogy a közmondás mondja, nem tud megemészteni, annak biztos, hogy emésztési problémái lesznek, majd szervi elváltozások az emésztőrendszerben.

A magyar mesevilág, mely egyedülálló a világban, szintén rengeteg spirituális elemet tartalmaz.

Nemzetünkben genetikailag az élet információja benn van, de felülírjuk a fogyasztói társadalom birtoklási, a pénz istenítési, mások feletti uralkodási információival. Értékrendünkből kiveszett a másik ember tisztelete, szeretete, az alázat, ehelyett a mértéktelen agresszió van jelen.

De ezért nem hibás senki más, mert nem a marslakók teszik ezt velünk, hanem mi magunkkal.

Csak akkor lesz olyan életünk, amelyet élvezünk, amikor boldognak érezzük magunkat, ha saját sorunkat járjuk, saját nemzeti karmánkat.

A mostani mosoly az arcunkon csak egy kompenzált állapot, lehet, hogy elvárják, hogy mosolyogjunk és mi meg akarunk felelni ennek az elvárásnak is.

Az ősi idők tudása, a spirituális erő, melyet Istentől és az égtől kaptunk, végig velünk kell hogy legyen majd a nehéz időkben is, a jövőben.

Óriási felelősségünk lesz ugyanis abban, hogyha ismét hanyatlásnak indul a világ, újra “beoltsuk” azt élettel és tudással…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.