Európa végveszélyben: 30 németországi mecsetbe épült már be terrorszervezet!

A halál “hálója” átszőtte Európa szívét… A hamburgi hírszerző ügynökség adatai szerint mintegy 30 németországi mecset kapcsolható a Hezbollah terrorszervezethez.

Eljött az a történelmi pillanat, mely megmutatja, hogy mihez vezetett az a bizonyos Wilkommenskultur, mely az Európa teljes kontinense ellen elkövetett legnagyobb merénylet volt.

A 282 oldalas anyag szerint az adománygyűjtés ezen közösségek legfontosabb feladata, melyet vélhetően a terrorszervezethez juttatnak.

A dokumentum szerint csak Hamburgban legalább 30-an hozhatók összefüggésbe a terrorszervezettel, míg országosan a hálózat több mint ezer tagot számlálhat.

Az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, Hollandia, Izrael és az Arab Liga a Hezbollah egész mozgalmát terrorista szervezetként tartja számon, míg Németország és az Európai Unió csak a Hezbollah úgynevezett „katonai szárnyát” tekinti terrorszervezetnek.

Jeremy Issacharoff egy Twitter-bejegyzésben adott hangot felháborodásának, ugyanis szerinte ez az elhibázott politika akadályozza a terrorizmus elleni nemzetközi fellépést.

Angela Merkel német kancellár hevesen elutasította a Hezbollah betiltását Németországban, bár korábban kifejezetten ilyen irányú kérést intézett felé a németországi zsidók központi tanácsa.

Ebből az egészből még mindig jól látszik, hogy Merkel nem hátrál ki a borzalmas menekültpolitikájából.

Szerintetek meddig fog még ez a nő “ámokfutni” a kontinens sorsával és a generációk életével játszva?

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.