Eurómilliárdokból élnek, luxusebédek, vacsorák, gálák és partik: így él az EU belső “baráti” köre

Hatalmas fényűzésben élnek, és mekkora összegekkel segítik a menekültek “integrálását”, miközben az európai társadalom leszakadó rétegeit egyszerűen az út szélén hagyták…

Ki gondolná, hogy az Európát gyakorlatilag a saját markában tartóm elit egy szűk körből áll?

Pedig erről van szó, úgy is mondhatnánk, hogy Juncker és a haverok…

A magyarokvagyunk.com is egyetért abban, hogy az Európai Unióban változásra lesz szükség, ez így nem mehet tovább…

Valójában Merkel, Veber, Verhofstadt, Juncker és az összes többi politikai elit Macronnal az élen mind ugyanabból a körből valók.

Sokak szerint ugyanis erős a gyanú arra, hogy ezek az emberek nem csak szabadkőműves kötődésűek, de kapcsolatban vannak a Rothschild bankházzal is.

Macronnal kapcsolatban több közvetlen bizonyíték is a rendelkezésre áll, ami rámutat arra, hogy ő egy a pénzügyi világ és a mögötte álló oligarchák által “felépített”, “kitalált” vezető.

Mára kiderült, hogy Macron korábban dolgozott is a Rothschild banknak, és az adóbevallása körül is kom oly kételyek merültek fel.

A szervezet szerint gazdasági miniszterré történő kinevezésekor, 2014-ben Macron azt állította, hogy 2009 és 2014 között 3,3 millió eurót keresett. A vagyonbevallásában azonban csak egy 1,2 millió eurót érő ingatlan és egy egymillió eurós adósság szerepel, vagyis alig 200 ezer euró nettó vagyonnal rendelkezik.

Emmanuel Macron 2008 és 2012 között a Rothschild befektetési banknál dolgozott, ahol havi 33 ezer eurót keresett.

Ezt követően két évig Francois Hollande államfő legfőbb gazdasági tanácsadója volt havi 12 ezer euróért…

A kötődés egyértelmű.

Ahogyan az is egyértelmű, hogy az EU elitje meglehetősen nagy fényűzésben él, ráadásul közpénzekből.

Emellett korábban befagyasztott EU-s számlákat is megcsapolhattak, mert a pénz útját követve szintén ehhez a “baráti körhöz” lyukadhatunk ki.

Miközben Európa társadalmának leszakadó rétegeit egyszerűen az út szélén hagyták, ők hatalmas pompában élték az elmúlt éveiket.

Partikra jártak, luxusebédeken múlatták az időt, exkluzív autókkal közlekedtek, méregdrága szivarokat szívtak, a gyerekeink teljes beiskoláztatásába és felnevelésébe kerülő öltönyeikben…

Eközben a statisztikáék azt mutatták, hogy az EU alsó 10%-a nyomorban élt, és még téli tűzifára sem tellett…

Ha ezekről a dolgokról tudnának az európai polgárok, ez a nagyon nagy lábon élő baráti kör már rég le lett volna zavarva a Közel-Keletre…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.