EU-botrány: 90 ezer menekültnek 40 milliárd eurót utaltak át: a brüsszeli politika elit kilóra megvette az “új telepeseket”?

Ha ez igaz, akkor a kontinens legnagyobb botrányáról beszélhetünk.

Egy olyan felfoghatatlan és egyben elfogadhatatlan lépésről, ami minden európai polgárt fel kell, hogy háborítson.

Arról van szó, hogy míg idehaza és a kontinensen rengeteg nélkülöző család és ember él, akiknek sokszor tűzifára sincs pénzük, vagy meleg ételre, aközben az EU elitje “kezdő zsebpénzt” azt az Európát lassan meghódító “telepeseknek”.

Az illetékesek azt írták, az Európai Bizottság számos országban nyújt készpénz-támogatást humanitárius partnereinek, ami Görögországban előre meghatározott összeggel feltöltött készpénzkártyák formájában történik.

Tavaly először a szlovén Nova24 tévé számolt be arról, hogy a menekültek név nélküli bankkártyákat használnak. Ezeken csak számok, az EU jelképe és a Mastercard felirat szerepel.

A Görögországban regisztrált bevándorlók 2017 óta kapnak ilyet az ENSZ és az Európai Bizottság támogatásával indult humanitárius programban

A program keretében több mint 90 000 kedvezményezett kapott havi rendszerességgel pénzt. 2016 és 2018 között a bizottság mintegy 122 millió eurót különített el a kedvezményezettek számára.

Hozzáteszik azt is, hogy a kártyákon egy szám található, amivel azonosítani tudják a programban résztvevőket.

Egyes források szerint nemrég az Európai Bizottság beismerte, hogy léteznek az anonim kártyák.

Ez pedig alapjaiban kérdőjelezheti meg az EU elitjének törvényességét, és azt, hogy egyáltalán legitim az, amit csinálnak amellett, hogy legális-e…

A szigorú európai pénzmosás elleni törvények rendelkezéseivel szemben ugyanis a kártyákon nem szerepel a tulajdonos neve.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.