Erdélyi Mónika kitálalt a Mónika-showról: az igazság sokkal sokkolóbb, mint hinnétek… ezen fogtok igazán megbotránkozni…!

Te is sokat gondolkodtál azon, hogy vajon a Mónika show jelenetei végig meg voltak-e rendezve?

Az egykori műsorvezetőnő megadta a választ, amitől padlóra ültök…

Erdélyi Mónika kitálalt, és egy olyan titkot árult el, ami már évek óta mindenkit foglalkoztatott, főleg annak idején, amikor futott a Mónika show.

A Mónika showban sokszor olyan abszurd, szinte elmebetegnek tűnő emberek tűntek fel, akikről egyszerűen az ember nem hitte el, hogy valódiak.

Pláne a konfliktusaik…

Az egész olyan mesterkéltnek, megrendezettnek tűnt.

Most az egykori műsorvezetőnő kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, mi is zajlott a színfalak mögött…

Számos vélemény szerint megrendezett volt a műsor, az amerikai Jerry Springer hasonszőrű show-jától pedig fényévekkel elmaradt:

Jerry Springerrel kár lenne párhuzamot vonni, mert az megrendezett műsor volt, ez meg nem.

Olyan értelemben megrendezett volt, hogy mi ott voltunk, előre tudtuk, milyen vendégek jönnek. Hogy mi fog elhangzani, arról fogalmam sem volt, ez volt a tematika része, én nem is találkoztam velük előtte. Ezek a mi honfitársaink, nekik ilyen az életük, szerinted ők akarták ezt?

Akartak alkoholisták lenni, elhagyni a családjukat, verni valakit? Ők ebbe a helyzetbe belesodródtak. Próbáljunk már meg picit mögé nézni, de olyan súlyos emberi sorsok húzódnak meg emögött

– mesélte, majd úgy folytatta:

Oscar-gyanús alakítások lettek volna, ha azok meg lettek volna szervezve. Szerinted kinek lett volna ideje, energiája betanítani azt a sok embert és főleg mikor?

Amikor kéthente négy nap volt a forgatás, reggeltől estig, a fennmaradó időben a szerkesztők életüket és vérüket a haza oltárán ott aludtak a szerkesztőségben a nyomorultak, hogy meglegyen az adás.

Szerinted ők beültették Józsi bácsit akárhonnan, és megtaníttatták vele? Ugyan már, teljesen nem reális dolog ez.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.