Eldevizásított ország: világbankárok veszik be a hazát? Pénzügyi megszállás alatt a magyarság!

EMBEREK, ÉBRESZTŐ! Épp most lopják ki alólunk a hazát…

A jelenlegi status quo fenntartása egyértelműen a nemzetellenes erők érdekeit szolgálja.

Nem véletlen, az, hogy a rendszerváltást követően lerabolták az egész országot, azt a Magyarországot, melyet korábban meg is csonkítottak, feldaraboltak, ezzel megadva a népünk számára a kegyelemdöfést.

Egy olyan “több lépcsős” támadást éltünk meg, melyet kívülről irányítottak szabadkőműves kötődésű politikusok és “nagyurak”.

A rendszerváltást követő szabadrablás jelentősen meggyengítette a gazdaságot, szétlopták a nemzeti alapokat, majd bankokat és külföldi érdekeltségű intézményeket telepítettek az országhatárokon belülre.

Ők pedig szép lassan hitelekkel lehetetlenítettek el minket.

Aztán elkezdték kiszivattyúzni a pénzeket, a még megmaradt nemzeti tőkét az országból, különféle külföldi offshore cégekbe.

Nem véletlen az, hogy a mindenkori politikai elit egyszerűen nem lép fel a bankok ellen…

Ebben mindenki benne van.

Kiárulták az országunkat, miközben tartották a markukat, mert a status quo szerint nekik is csurrant-cseppent bizonyos össze s a hazaárulásért…

Az EU gyarmatosít minket, csak nem vagyunk hajlandóak erről tudomást venni.

Ma nem fegyverrel, hanem banki hitelekkel és pénzügyi ellehetetlenítéssel harcolnak ellenünk és hódítják meg a hazánkat.

Az egész rendszert a lényege hogy rabszolgaságban tartsanak minket.

Hihetetlen köztartozások, hitellel megnyomorított emberek… egész családokat “láncoltak magukhoz” a bankok, egy végtelen adósságspirálban tartva, hogy folyamatosan “tejeljen a magyar”, ezzel még többet sajtoljanak ki belőlünk.

ÉBRESZTŐ!

Akár látod, akár nem…

Akár hajlandó vagy észrevenni, akár nem…

A hazánkat most lopják szét, lassan a szemünket is ki fogják lopni, ehhez pedig a mindenkori jobb és baloldal végig asszisztált és ma is asszisztál.

Vegyük már észre, hogy a bankokkal mindig minden kormány feltűnően kegyesen bánt, mint a hímes tojással.

Sőt, sokszor még indokolatlanul nagy állami támogatásokat is kaptak…

Miközben a pénzügyi oligarcha elit röhög a markában, addig az átlag magyar egyre lejjebb csúszik, és vagy pénzügyi rabigába van hajtva, vagy ki van hajítva a bank által elárverezett otthonából…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.