Elbutítják a nemzetet: az agy csendes gyilkosai már rég az élelmiszerekben vannak?!

Nemzetek megtörése zajlik, az egészségkultúra összeomlasztása, a jelen generáció mérgezése, és a jövő generációinak elpusztítása?

A tervezett nemzetirtás mögötti idegen erők…?

Az elmúlt években többször kaptak már szót olyan hangok, amik szerint a nemzetünk ellen egyfajta előre kigondolt, alaposan kifundált mesterterv zajlik.

Egy mesterterv a nemzet létszámának csökkentésére.

Ezt több fronton érik el, d ea legnagyobb, legösszetettebb rendszer sokak szerint maga az élelmiszeripar és az egészségügy.

Szoros összefonódás van a kettő között világszerte, hazánkra ez különösen igaz.

Mára szinte tagadhatatlan, hogy vannak forgalomban oylan élelmiszerek, melyek csendes gyilkosokként azonosíthatók: lassan ölnek,mert felhalmozódnak a szervezetben.

Észrevehetetlenek, mert az élelmiszeripari lobbi jó pénzt fizet azért, hogy NE szülessenek meg a konzekvenciát levonó hiteles tanulmányok ezek károsságáról.

És a lakosság sem tudhat arról, hogy vannak daganatos elváltozásokat okozó szerek, mesterséges stabilizátorok egyes élelmiszerekben, mert “ez így az olcsóbb” nekik.

Eközben az idegen, nemzetellenes erőknek is kapóra jöhet, hogy fogy a magyar lakosság.

Feltűnően gyanús adat, hogy a mi országunk teljesít egészségügyileg a legrosszabbul az EU-ban, holott itt a Kárpát-medencében állnak rendelkezésünkre a legtermészetesebb, legbőségesebb erőforrások a gyógyulásra.

Egy egész nemzet van megbetegítve az élelmiszeripari hálózaton keresztül…

A sót állítólag káliummal mérgezik, ez ellen több szakember is felszólalt, maga Dr. Papp Lajos is, aki az ország szívsebésze volt egykor.

Igazi szívmérgek, és az agy csendes gyilkosai vannak “belekeverve” az ételekbe, gazdaságossági és kényelmi szempontokból.

Ezt egyes országok már felismerték, és titokban elkezdtek tenni ellene, hazánkban azonban egyre nő ezen termékek előállítása, sőt, importja.

A cél egyértelmű: a magyar lakosság mesterséges csökkentése.

Ha fogy a magyar, előbb vagy utóbb már nem leszünk elegen megvédeni a még megmaradt magyar érdekeket.

És a végén talán azok nevetnek majd a végén, akik végig az élelmiszerlobbi és az egészségügy félresiklatásáért feleltek…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.