Durva dolgok zajlanak az egészségügyben: világszerte titkolják a rákgyógymódokat?

Az egészségügyi rendszerek világszerte arra esküdtek fel, hogy nem az emberek egészségét szolgálják, mint korábban, hogy nem gyógyítanak, hanem betegségeket “gyártanak” hihetetlen pénzekért?

Sajnos a fenti kérdést bizony kijelentő mondatban is el lehetne mondani ugyanígy.

A pénzemberek ugyanis kilóra megvették a nagy gyógyszergyárakat.

Ezek pedig öntik kifelé magukból a különféle pirulákat, ha baja van az Beremendnek ha nem, ezeket a háziorvosok pedig egyre nagyobb számban írják fel, nem véletlenül.

A háziorvosokat ugyanis a gyógyszergyárak úgynevezett gyógyszerügynökei keresik meg.

Nyaralásokat és egyebeket, havi juttatásokat és év végi prémiumot ígérnek nekik, ha egy adott gyógyszerből felírja a havonta kitűzött mennyiséget.

Innentől kezdve pedig a beteg érdekei már alig érvényesülnek, és az is mindegy lesz, hogy mi a betegsége…

Futószalagon gyártják a betegségeket, sokkal több van, mint korábban, noha azt állítják, hogy jobban élünk és fejlettebb  az egészségügy.

Többen életben maradunk ugyan, de sokkal többen vagyunk betegek.

A rák gyógymódja pedig hét lakat alatt őrzött titok, noha évtizedek óta tudnak arról, hogy egyes gyógynövények, mint például a kannabisz is hatásos lehet a halálos kór ellen.

A pénzemberek diktálnak, nekik pedig az az érdekük, hogy egy betegségek nyomása alatt tartott társadalomból folyamatosan kifacsarják a  pénzt.

Ezért van az, hogy mindenre kezeléseket és pirulát írnak fel.

Ezért van az, hogy a rákot egyszerűen nem tehetik gyógyíthatóvá, mert azzal az orvosok egyik legnagyobb, legértékesebb aranytojást tojó tyúkja semmisülne meg…

Ezen pedig érdemes elgondolkodni és feltenni magunknak a kérdést:

Ha valóban ezek a pénzemberek ejtették túszul az egészségügyet, akkor mikor várhatunk egyáltalán bármiféle változást a szemléletükben…?

Az emberre ugyanis pénzautomataként tekintenek, aki amikor beteg, addig lehet sajtolni, míg oda nem adja az utolsó fillérjeit a gyógyulás érdekében…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.