Durva: azt akarta, hogy mindenki lássa halott feleségét és kisbabáját a koporsóban!

“Nézd meg azt a pusztítást, amit a családomra mért, és ne mond, hogy nem kell változtatni. Képzeld el, hogy ez a te családod…”

Ezért tette ki a Facebookra a megrázó képeket.

Zach Kincaid egy autóbalesetben vesztette el imádott feleségét, és meg nem született 9 hónapos magzatát. Szívszorító üzenetet osztott meg a Facebookon. Nyilvánosságra hozta a temetési búcsúztatón készült képeket, ahogy a halott felesége a koporsóban fekszik, mellkasán a halott kisbabájával.

‘Nézd meg azt a pusztítást, amit a családomra mért, és ne mond, hogy nem kell változtatni. Képzeld el, hogy ez a te családod…’

Zach 12 év házasság után veszítette el 29 éves feleségét, Krystilt, aki 9 hónapos terhes volt. A kisbabát október 9-re várták.

Az anya autójával szabályosan közlekedett, amikor egy frontális ütközés áldozata lett. A 28 éves sofőr ittas volt, és a baleset után kisebb sérülésekkel szállt ki az autóból.

Facebookon élőzött a baleset helyszínéről.

Az azóta letörölt videóban azt mondta: ‘Nézzétek mi történt velem…’ Valószínű ott még nem fogta fel tettének súlyát…

Az édesanya egy 11 éves kislányt, egy 8 és egy 4 éves kisfiút, valamint 14 éves nevelt lányát hagyta itt, akik számára feldolgozhatatlan tragédia, hogy anyjukat és testvérüket egy pillanat alatt vesztették el.

A vétkes sofőr a jelenlegi törvények szerint egy ember haláláért felelős, mert a kisbaba még nem számít élő személynek.

A maximálisan kiszabható büntetés 10 év.

Az apa azért küzd, hogy ez változzon, és a magzat haláláért is járjon büntetés a vétkeseknek. Petíciót indított a törvények változásáért.

Az anya ép szerveit felajánlották, ez nyújt nekik némi enyhülést a mérhetetlen gyászban. Ha őket már nem is tudják visszahozni az élők közé, legalább másoknak esélyt tudtak adni az élethez.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.