Durva, ami ezzel a sráccal történt: bárki eljuthat idáig,legyen tanulság az esete!

A fenti két fotó között alig 7 hónap telt el… Az anyja figyelmeztette a világot.

Ez a veszély ránk is ott leselkedik.

Egy Las Vegasban élő fiúról szól a történet, ami az egész világot bejárta, és még a nagy híroldalak is foglalkoztak az üggyel.

Nem véletlenül, mert ez bárkivel megtörténhet, és az eset annyira szembetűnően riasztó, hogy sokan okulhatnak belőle – állítja az anyuka.

Az asszony végső elkeseredésében a Facebookra posztolt a gyerekéről két képet:

az egyiken az egészséges és élettel teli Cody Bishop látható, míg a másikon gyakorlatilag egy emberi roncs. A két fotó között csupán hét hónap telt el, de ennyi idő is elég volt, hogy a fiatal férfi teljesen rászokjon a heroinra és a metamfetaminra.

A poszt két nap alatt 37 ezer reakciót váltott ki, 43 ezren osztották meg és 16 ezer hozzászólás is született a megdöbbentő képek alatt.

A második képen Cody szinte csontsovány, bőrét foltok és dudorok borítják, miközben arcán nyoma sincs a korábbi életörömnek. Az anya mindezt úgy fogalmazza meg, hogy

“A heroin és a metamfetamin arca valóság sok embernek és rengeteg családnak a világunkban.”

Jennifer Salfen-Tracy a nyilvános posztban hosszan ecseteli, hogy milyen nehézségeket ró a családtagokra, ha valaki rákap a kemény drogokra.

A nő szerint Amerikában rengeteg család küzd hasonló problémákkal, de sokan nem beszélnek róla, és még kevésbé fordulnak a nyilvánossághoz.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.