Dr. Papp Lajos szerint a szívbetegségekkel kapcsolatban világszintű hazudozás zajlik, az egész mögött a pénz áll

Milliók halnak meg évente azért, mert egy módszeres hazugságban és sötétségben tartják a társadalmat az orvosok egy része? Az egészségügy rég letért a helyes útról – állítja.

Dr. Papp Lajost szinte mindenki ismeri, és nem szokott zagyvaságokat mondani…

Bölcs meglátásait százezrek fogadják meg itthon is, szerte e hazában.

Oda kell hát figyelnie szavaira, mert azoknak súlya van.

Nemrég pedig az egészségügyről, és annak aljasságáról beszélt, elmondta, hogyan vezetik meg kvázi az egész világot, ezzel több millió ember életét veszélybe sodorva.

Az egész hazugság hadjárat mögött a pénz áll, mint szinte minden ilyen, vagy ehhez hasonló esetben.

Nem csak az itthoni egészségügyről beszélt, hanem a világ egészségügyi rendszereiről is. Ezek a rendszerek ma már nem az egészséget szolgálják, hanem a betegségeket.

Az orvosok nem gyógyítanak, hanem egyes betegségek tüneteit kezelik.

Ezzel pedig hatalmas profitokat zsebel be maga az orvostársadalom, és a gyógyszerlobbi is.
Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.

“Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt.”

Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők. Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a a szívbetegség valódi oka az érfalak gyulladása.

A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak.

Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik, több amerikai fog meghalni ebben az évben szívbetegségben, mint valaha.

Szerinte az egészségügy szerepe ma nem az egészség megőrzése és helyreállítása, hanem éppen ellenkezőleg.

Az emberek betegségben tartása, sok esetben pedig betegségek generálása, létrehozása, szimplán üzleti alapon.

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná.

Az egész rendszert belülről kellene megváltoztatni, és fel kellene számolni azokat a hazugságokat és tévhiteket, melyeket ezek az egészségügyi rendszerek, és a bérelt, lefizetett orvosok terjesztenek, működtetnek.

Csak kellő egészségtudatossággal rendelkező társadalommal tudunk változásokat elérni!

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.