Botrány: kalauz ordítozott az idős nyugdíjas nénivel a vonaton: a MÁV is megszólalt az ügyben!

Hogy volt bőr a képén?! Frusztrált emberek országában élünk? Vigyázzunk egymásra, embertársainkra. Álljunk ki mellettük, ha hasonló inzultus éri őket, és a söpredékek megtanulják, hogy nem érdemes a gyengébbel sem “arcoskodni”, mert ott áll mögötte a TÁRSADALOM!

A 444 számolt be a botrányos történetről, a kalauz vasárnap leszállított egy nyilvánvalóan ingyenes utazásra jogosult korú, idős utast a Budapestről Szolnokra tartó vonatról.

Hangosan kiabált vele, a 74 éves hölgynek az volt a “bűne” hogy nem volt nála érvényes, az életkorát igazoló dokumentum.

Miután tegeződve azt kiabálta neki a kalauz, hogy azonnal szálljon le a vonatról, a néni ennek elegett tett, mert nem volt nála elég pénz.

Egy pár férfi tagja azonban felajánlotta, hogy kifizeti a jegyét és visszasegítette arra a vonatra.

A szemtanú szerint a segítőkész utastárs valóban megvette neki a jegyet, a kalauz ezután a férfit kezdte el inzultálni:

Párjával együtt őket is le akarta szállítani a járatról, rendőrséggel fenyegetőzött, ám ők nem ijedtek be, folytatták az utazást.

A MÁV szerint az adott esetben nem megfelelő körültekintéssel járt el a jegyvizsgáló, ugyanis cégünk minden esetben arra kéri a jegyvizsgáló személyzetet, hogy vitatott helyzetben utasbarát módon járjanak el. Ugyan a kollégánk a Személyszállítási

Üzletszabályzatban foglalt szabályokat szorosan betartotta, az előbbi elvárásnak ebben az esetben nem felelt meg.

A vitás helyzetek elkerülése érdekében arra kérjük utasainkat, hogy a kedvezményre jogosító irataikat mindig tartsák maguknál és ügyeljenek azok érvényességére.

A vasúttársaság sajnálatát fejezi ki a történtek miatt, és személyesen is szeretne elnézést kérni a hölgytől.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.