Borzalmas, amit a hússal csinálnak a futószalagon: kitálalt egy hentes, gyomorforgató dolgokról, amik az üzemben zajlanak

Hát, ezek után érdemes jól átgondolni… tényleg ezt esszük, amit húsként eladnak nekünk?

Avagy az igazság a húsról, amit talán nem mindenki akar majd tudni.

A húsipar ugyanis az egyik leggusztustalanabb ipar – állítja egy neve elhallgatását kérő hentes.

Olyan dolgokba avatta be a közvéleményt, melyeknek egy része eddig is nyílt titok volt, azonban így az emberek elé tárva még bizarrabb, és egyszerűen nehéz elhinni, hogy a profitért idáig lehet süllyedni.

Az élelmiszeripar legkososabb futószalagja a húsiparé…

Arról ne is beszéljünk, hogy a WHO – Egészségügyi Világszervezet – hivatalos ajánlása a vörös feldolgozott húsokra az, hogy valószínűleg rákkeltők.

Ez ugyanis nem minden.

A legtöbb hentes, főleg azok, akik nagy és modern húsipari üzemekben dolgoznak – jellemzően külföldön, de állítólag idehaza is vannak “húsgyárak”, ahol így dolgoznak – elmondták, hogy léteznek vegyszerezett húsok.

Sőt, ma már a húskészítmények túlnyomó többsége “szépészeti” kezelésen esik át.

Ami már romlóban van, újra megmossák ecetes lében áztatják, vagy oxigénes gázt eresztenek rá, amitől újra szép színe lesz.

Ezek azonban még viszonylag ártalmatlan trükkök, amik legfeljebb egy gyomorrontással végződnek.

A mai hústermékek túlnyomó része ma már nem úgy készül, mint régen, és több mesterséges anyagot tartalmaznak, mint természetes anygaot, avgy húst.

Gondoljunk csak az antibiotikumokra.

Azokat az állatokat, melyekből hús “készül”, egész életük alatt – ami rövid és siralmas – antibiotikumokkal és oltásokkal tömnek. Gyakorlatilag “kilúgozzák” őket.

A bolti tejben,a  húsokban is kimutattak már bizonyos mértékű antibiotikum és egyéb oltásokból származó maradványokat. Ezek pedig NEM az emberi szervezetbe valók…

De a “nemespenésznek” keresztelt meg hasonló szintű marketinggel “prémiumként” eladott és fűszerekkel a génmódosított 4 seggű “duplahús-tehén” – SZÓ SZERINT 4 seggű génmódosított bacon, nézz utána! – rothadt döghúsát jó finomra pácolva, kozmetikázva adják el.

Ez az igazság, és a csúf, kényelmetlen igazság, amit nem sokan fognak elhinni, mert nem akarják elhinni.

Ők azok, akik inkább a boldog tudatlanságba akarják ringatni magukat azzal kapcsolatban, hogy mit esznek bolti “hús” címszó alatt…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.