Az USA szorításában vannak a világ országai: Új típusú világháború jöhet akár hónapokon belül kirobbanhat!

A bábok már felsorakoztak a  globális sakkjátszmához.

Olyan kiberháború robbanhat ki, mely a tömegpusztító fegyverek bevetéséhez vezethet. Az országok titokban már rég fegyverkeznek, a nagyhatalmak pedig atomholokausztra készülnek…

3 milliárd ember válhat porrá… só szerint akár, ugyanis az elmúlt években drámai fegyverzetet fejlesztettek ki egyes nagyobb hatalmak, országok.

Az oroszok nem tétováztak, kvázi a hidegháború óta folyamatosan fegyverkeznek, hol titokban, hol nyíltan kijelentve.

Ott van az oroszok cunamit előidézni képes minidrónja, mely a tengereket képes róni, komplett partmenti városokat romba döntve.

Vagy ott van Az Avangard hiperszonikus rakétarendszer, mely ellen állítólag nincs védelme még Amerikának sem.

Amerika szintén fegyverkezik, próbálta az elmúlva években leszereltetni a világ országaival az atomfegyvereket, miközben nekik atomtöltetek tucatjai lógtak ki a zsebeikből.

Kína, Európa is fegyverkezik. Kína robot-hadsereget tervez, mely komplett nagyvárosokat lehet képes a jövőben percek alatt szitává lőni…

Az oroszoknak már vannak olyan hackercsapataik, akik távolról, képesek üzemzavarokat okozni egy teljesen elzárt erőmű belsejében is.

Ez pedig felveti annak a lehetőségét, hogy a harmadik világháború ha kirobban, talán tényleg a legutolsó háború lesz majd a Földön…

Olyan tömegpusztító fegyverek vannak ugyanis az egyes hatalmak birtokában, melyeket bevetve szinte kontinensek lakosságát lehetne leradírozni a felszínről.

Jelenleg is zajlanak kibernetikus csaták, az online térben már kialakultak a frontvonalak.

A baj és az aggasztó tény ebben az, hogy előbb vagy utóbb ezek háborús konfliktussá eszkalálódnak, kilépve a kibertérből.

A gazdasági szankciók, háborúk is előbb vagy utóbb, de puskalövésekké fognak “inflálódni”…

Ha kirobban a harmadik világháború, sokak szerint legalább 3 milliárd áldozattal fog majd járni közvetlenül és közvetve.

A nukleáris holokauszt pedig évtizedekre ellehetetleníti a háború túlélőinek normális életét, egy romos bolygót fogunk hátrahagyni magunk után.

 

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.