Az USA helikopterei látták el az ISIS harcosait utánpótlással: itt a bizonyíték, amit bezzeg nem sugároz a fősodratú média!

Napvilágra került minden: az egész világ meg volt vezetve!

Az amerikai hadsereg helikopterei élelmiszert és gyógyszereket dobnak le a terroristáknak!

Ezek az információk a mainstream médiában nem fog megjelenni.

Egyetlen tévé sem fogja leadni, egyetlen híradóban sem fogják beolvasni, mert a világot a média által irányítják és vezetik meg, miközben a színfalak mögött nagyon durva dolgok zajlanak.

Qusai Anbari az iraki kormány mellett álló Badr milícia vezetője korábban kijelentette, hogy az Anbar sivatagos vidékén rejtőzködő terroristákat az Egyesült Államok repülőgépeiről látták el utánpótlással, mely területeket csupán az amerikaiak voltak képesek elérni.

,,A helyi beduin családok akik a sivatagban élnek látták amint az amerikai helikopterek élelmiszer és gyógyszer csomagokat dobtak le a terroristák számára, akik a sivatag nyugati részén rejtőzködnek.,,

Anbari azt is elmondta, hogy a sivatagban a terroristák máshonnan nem is tudtak élelmiszert beszerezni, hiszen nem tudtak nagy távolságokat megtenni a területen.

Ez azonban már nem az első eset, hogy az Egyesült Államok utánpótlást juttatnak el a terroristák számára.

Az amerikaiak ugyanis együttműködtek más országokkal akik szintén élelmiszerrel és gyógyszerekkel látják el az Iszlám Állam harcosait.

Egyes, más forrásból származó információk szerint az amerikai repülőgépek kimenekítették az Iszlám Állam vezetőit a frontvonalakról és máshová szállították őket…

A korábbi amerikai külügyminiszter John Kerry többször is tárgyalt terrorista csoportok vezetőivel és teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy az Egyesült Államok kormánya az Iszlám Államot használta fel arra, hogy nyomást gyakoroljon a szíriai kormányra és Szíriában ,,rendszerváltást,, érjenek el.

Vagyis Amerika így szerette volna megvalósítani azt, hogy Szíriában is egy olyan amerikai bábkormány jöjjön létre mint annak idején Afganisztánban

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.