Az ENSZ nagykövet az EU betelepítésére szólította fel a tagországokat? Ha ez megvalósul, az az európai kultúra végét jelentheti…

Az ENSZ-t valójában már réges-régen megpuccsolták belülről?

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének vezetője ugyanis nemrég olyan nyilatkozatot tett, amitől most Európa valamennyi tagországának borsódzik a háta…

Antonio Guterres ugyanis végső önfeladásra szólított fel mindenkit a kijelentésével.

Guterres egyértelműen álláspontot foglalt Európa népességcseréje mellett, még úgy is, hogy azt a keleti blokk országai nem akarják.

Antonio Guterres zavaros beszédében elmondta, hogy nem létezik „alternatíva”, nem elkerülhető a harmadik világ Európába való behatolása, és hogy a határok bezárása veszélyezteti az „európai örökséget”.

“Minden társadalomnak többnemzetiségűnek, multikulturálisnak és több hitűnek kell lennie. Ezt gazdagságnak kell tekinteni, nem fenyegetésnek ”

– mondta Guterres.

Mint az ENSZ vezetője képesnek kellett volna lennie arra, hogy felmérje és teljes terjedelmében átlássa, hogy micsoda károkat okoztak az etnikai konfliktusok olyan országokban, mint például Szíria, Irak, Líbia, Mali, Libanon, a Fülöp-szigetek, Törökország stb.

Guterres azt követelte, hogy az Európai Unió bontsa le a meglévő határokat, hogy könnyebbé váljon az illegális bevándorlók Afrikából és a Közel-Keletről történő beözönlése.

Ez az állítása azért is kétséges, mivel őt senki nem választotta meg az európai állampolgárok közül és sok ország sikeresen utasítja el az illegális bevándorlást a harmadik világból, mint Kína, Korea vagy Japán.

Végül az ENSZ főtitkára az európai őslakos népeket az első számú politikai célpontnak tekintette

Ezek aggasztó információk, és felhívják a figyelmet arra, amit a magyarokvagyunk.com már korábban sejteni vélt: hogy Európa népességcseréjéről valóban írhattak egy titkos záradékot, melynek végrehajtása most zajlik.

A Kalergi-terv néven ismert “program” célja valóban az, hogy Európába idegen állampolgárokat telepítsenek be, ezáltal kevert fajú kontinenst létrehozva.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.