Az Avaroktól a honfoglalásig: a magyar történelem, amit minden magyarnak ismernie kellene!

Te tisztában vagy a magyarságunk múltjával, gyökereivel? Azzal, hogy mi is történt a magyar nép hajnalán, és hogy valójában nem honfoglalás volt, hanem hon VISSZAfoglalás?

Vajon mi a magyarság valódi eredete? Miért és hogyan van a magyarság hitéleti és múltfeltárási válságban?

A válasz egyszerű… nem ismerjük a valódi múltat, mert elhazudták előlünk.

Aztán a finnugor elmélettel butították el a társadalmat, melyről már nyilvánvalóvá kezd válni, hogy nem más, mint egy nemzeti múlt pusztító céllal létrehozott szemfényvesztés.

Az avarokkal kapcsolatban is hazudtak nekünk akárcsak a honfoglalással kapcsolatban.

Valójában ugyanis nem volt honfoglalás, legalábbis a szó szoros értelmében.

Valami egészen más történt, melyről nem szeret a mainstream régészet beszélni, nem véletlenül. Arról van ugyanis szó, hogy a nemzettudatukat erősítené, ha napvilágra kerülnének teljes nyilvánosság előtt ezek az információk.

Nem véletlen az, hogy egyes mongol népek közelinek érzik magukhoz a magyarokat, és az ősmagyarokat pedig rokonaiknak tartják.

A történelmi nyomaink túlmutatnak a Kárpát-medencén, de nem a finnugor ágról “eredünk”.

Ráadásul valójában HAZATÉRÉS volt a honfoglalás, tehát már azelőtt is laktak itt magyarok, hogy lezajlott az a bizonyos hon(vissza)foglalás.

Az elmúlt 100 évben sokan fogalmazták meg, hogy valamilyen rokonságban állhatunk a sumer néppel. Ezt nem csak magyar kutatók, történészek, egyetemi tanárok állították, hanem külföldi szakemberek, akik sumer kutatók és semmi közük a magyarsághoz.

Ezt bizonyítják a nyelvi emlékek, hasonlóságok, melyek egyszerűen nem lehetnek a véletlen művei.

Az egész világ hemzseg a magyar helység-, és folyónevektől, amelyeket ugyanúgy írnak és ejtenek ki, akár mi. Vámos Tóth gyűjteményében: Afrikában található Arad, Ada, Avas, Bakosi, Bányai, Béga, Bikai, Baka, Dráva, Gyula, Moldvai, Rábai. Ázsiában található Apuka, Arató, Barai, Dobó, Daru, Gebe, Hab, Hun, Tokaj, Kapa, Kanna, Tiszta (folyó a Himalája déli oldalán), Seres, Suba, Tata, Bihar, Tomori, Tabán, Zaránd.
A Tatárlakán talált korong 7-8.000 éves, Etiópiában 10-14.000 éves kőbe vésett székely-magyar rovásírást találtak, a Boszniában feltárt piramisban szintén székely-magyar rovásírást találtak, mely több tízezer éves, stb.

Ez nem csak azt bizonyítja, hogy a magyarok egy világügyelő birodalom voltak, hanem azt is, hogy világszerte portyáztak.

A Kárpát-medencében pedig elég régóta avarok laktak, Európában jóval más népek előtt jelen lehettünk.

Vannak akik a pártusokat tekintik avaroknak, és a hunok utódainak is tekintik őket. Harcmodoruk hasonló a hunokéval. A VI. században hatalmuk alá kerítik a hunokat, majd megjelennek a Kárpát-medencében. Az avar nép nem volt sem homogén nép, és a beszélt nyelv sem volt egységes.

A történelmi múltunkkal kapcsolatban még mindig rengeteg a “zavar”, mondhatni a magyar igazságkereső honfitársaink és kutatóink a zavarosban halásznak.

Azonban egyre tisztul a kép.

Bár még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés, nem teljesen értett összefüggés, az nyilvánvaló, hogy a magyarság komoly szerephez jutott a múltba, a béke és a civilizációk, a TUDÁS őrei voltunk.

Ezt azonban az irigyeink megpróbálták elfeledtetni velünk, és eltörölni annak minden nyomát…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.